Link:INB Home|INB English| INB русский язык|INB العربية|INB Türkiye|INB فارسی|INB Español|INB Français|INB Português|INB Deutsch|INB 國語|INB 中文|INB 日本语|INB 한국어|INB ภาษาไทย|INB tiếng Việt||خورشت بامیه با سویا
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum

الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

《《《《《《《上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforum》》》》》》》مشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي اذهب الى الأسفل  پيام [صفحه 1 از 1]

1خورشت بامیه با سویا Empty خورشت بامیه با سویا الأحد أكتوبر 09, 2011 8:43 am

Admin

Admin
Admin
مواد لازم:
سویا یک پیمانه
لپه پخته شده نصف پیمانه
گوجه فرنگی ۶عدد
بامیه نیم کیلو
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه به مقدار لازم
زعفران و آبلیموی تازه به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه :
خورشت بامیه با سویا 113641-150x150
سویا را با زعفران و زردچوبه و نمک نیم
ساعت بجوشانید و آب آن را خوب بگیرید و بدون روغن تفت دهید ، لپه ها را به
آن اضافه کرده و کمی تفت دهید، بامیه ها را در ظرفی ریخته و حدود ۳۰ دقیقه
با آب و نمک بجوشانید و بعد در صافی ریخته و با آب بشویید وقتی آب آن خوب
گرفته شد آنها را نیز در ماهی تابه بدون روغن تفت دهید تا لزجی آن کاملا
گرفته شود و در نهایت بامیه ها را به همراه گوجه فرنگی به بقیه ی مواد
اضافه کرده و به مدت نیم ساعت بگذارید بپزد تا خورشت خوب جا بیفتد و بعد
همراه با روغن زیتون میل کنید.
نکته: برای اینکه بامیه ها لزج نشوند بهتر است هنگام تمیز کردنشان آنها را به طور کامل از ته جدا نکنید و کمی از ساقه شان را نگه دارید.
]

http://ir.inbforum.com

上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforumمشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي بازگشت به بالاي صفحه  پيام [صفحه 1 از 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد

Copyright ©2009-2010 LTD Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.

IT:SINGLESERVGoogle谷歌翻译TranslateFORUMSOFTLAYERGoogle谷歌广告联盟AdSenseAsia

 

©phpBB | Ahlamontada.com | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | التبليغ عن محتوى مخالف | آخر المواضيع