1 تیرامیسو دسر ایتالیایی الأحد أكتوبر 09, 2011 9:03 am
Admin
Admin
مواد اولیه :
شکر نصف پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
بیسکویت یک بسته
قهوه آماده شده یک پیمانه
شکلات تخته ای به میزان لازم
پنیر خامه ای یک پیمانه
تیرامیسو دسر ایتالیایی
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم و زرده ها را با شکر مخلوط
کرده و با همزن آنقدر می زنیم تا یک دست سفید شود و بعد پنیر را به آن
اضافه می کنیم و مقدار کمی هم می زنیم، سفیده ها را جدا با همزن می زنیم
وقتی سفید شد با مخلوط زرده و شکر مخلوط می کنیم و ظرف را کنار می گذاریم.
بسیکویت ها را درون قهوه گذاشته و به محض گذاشتن آنها را بر می داریم
تا نرم نشود وقتی این کار به پایان رسید در ظرف مورد نظر سرو یک لایه
بیسکویت می گذاریم روی آن از مخلوط تخم مرغ و پنیر می ریزیم و دوباره این
کار را تکرار می کنیم تا لایه آخر که باید مخلوط تخم مرغ باشد. برای تزیین
شکلات تخته ای را روی آن رنده کرده یا از پودر قهوه استفاده می کنیم و به
مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم.
نکته:
می توان به جای پنیر از خامه و شیر مخلوط شده استفاده کرد البته باید نسبت شیر کمتر از خامه باشد.
می توان بلافاصله بعد از تزیین آن را استفاده کرد ولی برای خنک شدن در یخچال بگذارید تا بهتر سرو شود.]
شکر نصف پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
بیسکویت یک بسته
قهوه آماده شده یک پیمانه
شکلات تخته ای به میزان لازم
پنیر خامه ای یک پیمانه
تیرامیسو دسر ایتالیایی
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم و زرده ها را با شکر مخلوط
کرده و با همزن آنقدر می زنیم تا یک دست سفید شود و بعد پنیر را به آن
اضافه می کنیم و مقدار کمی هم می زنیم، سفیده ها را جدا با همزن می زنیم
وقتی سفید شد با مخلوط زرده و شکر مخلوط می کنیم و ظرف را کنار می گذاریم.
بسیکویت ها را درون قهوه گذاشته و به محض گذاشتن آنها را بر می داریم
تا نرم نشود وقتی این کار به پایان رسید در ظرف مورد نظر سرو یک لایه
بیسکویت می گذاریم روی آن از مخلوط تخم مرغ و پنیر می ریزیم و دوباره این
کار را تکرار می کنیم تا لایه آخر که باید مخلوط تخم مرغ باشد. برای تزیین
شکلات تخته ای را روی آن رنده کرده یا از پودر قهوه استفاده می کنیم و به
مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم.
نکته:
می توان به جای پنیر از خامه و شیر مخلوط شده استفاده کرد البته باید نسبت شیر کمتر از خامه باشد.
می توان بلافاصله بعد از تزیین آن را استفاده کرد ولی برای خنک شدن در یخچال بگذارید تا بهتر سرو شود.]