Link:INB Home|INB English| INB русский язык|INB العربية|INB Türkiye|INB فارسی|INB Español|INB Français|INB Português|INB Deutsch|INB 國語|INB 中文|INB 日本语|INB 한국어|INB ภาษาไทย|INB tiếng Việt||ادویه چاشنی سلامتی
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum

الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

《《《《《《《上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforum》》》》》》》مشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي اذهب الى الأسفل  پيام [صفحه 1 از 1]

1ادویه چاشنی سلامتی Empty ادویه چاشنی سلامتی الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 9:34 am

Admin

Admin
Admin
موسوی، کارشناس تغذیه ادویه را بخشی از یک گیاه معطر تعریف می‌کند که
می‌تواند تنه درخت باشد مانند دارچین یا میوه مثل فلفل سیاه یا دانه همچون
جوزهندی و به صورت درسته، خرد یا پودر شده برای عطر و رنگ بخشیدن به غذا
مورد استفاده قرار می‌گیرد. هر چند مقدار ادویه‌ای که در هر وعده با غذا
مصرف می‌کنیم کم است ولی ادویه‌ها تنوع، طعم و رنگ فوق‌العاده‌ای به غذاها
می‌دهند.

ادویه چاشنی سلامتی 1312894934_spices-stock-150x150



ادویه‌ها و گیاهان معطر علاوه بر اینکه مقدار مناسبی ویتامین، املاح و
فیبر به غذا اضافه می‌کنند، حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که عوامل تخریب
کننده سلول‌ها یعنی رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کنند. ادویه‌های زیر توسط
انجمن ملی سرطان به عنوان مواد ضد سرطان معرفی شده‌اند: پونه، آویشن،
رزماری یا اکلیل کوهی، رازیانه، زردچوبه، زیره‌سیاه، بادیون، گشنیز، زیره
سبز و ترخون.با اندازه‌گیری میزان آنتی‌اکسیدان‌ها مشخص شده که مواد
آنتی‌اکسیدانی موجود درپونه، از ویتامین E که آنتی‌اکسیدانی قوی است، برای
سلامتی بدن مفیدترمی‌باشد. بعضی از انواع مشابه این ادویه‌ها مثل زیره
سبز، رازیانه، ترخون و زیره سیاه حاوی موادی به‌نام (ترین) هستند که مانع
از رشد تومورها شده و مقدار کلسترول خون را کاهش می‌دهند به ویژه ترخون که
خاصیت ضد سرطانی مناسبی دارد.

زنجبیل و فلفل، درمان کننده سرطان


پژوهشگران می‌گویند، زنجبیل می‌تواند سلول‌های
سرطانی تخمدان را از بین ببرد و فلفل نیز تومورهای لوزالمعده را کوچک‌تر
می‌کند. به گزارش خبرگزاری رویترز، نتایج یک تحقیق، شواهد دیگری در مورد
فواید برخی ادویه‌ها در جلوگیری از بروز یا پیشرفت سرطان ارائه می‌کند. هر
چند تحقیقات در مورد زنجبیل در محیط آزمایشگاهی انجام شده و تا بررسی و
اثبات تأثیر این ماده در بیماران سرطانی راه درازی در پیش است.


دکتر ربکا ریو، استادیار زنان و زایمان مرکز سرطان دانشگاه میشیگان و
همکارانش محلول حاوی پودر زنجبیل را روی کشت سلول‌های سرطانی تخمدان
آزمایش و نتایج خوبی هم کسب کردند. محققان در آمریکا اعلام کردند، اگر
زنجبیل بتواند سلول‌های سرطانی را از دو طریق خودکشی و خودخوری نابود کند،
مانع از مقاومت بیماری در برابر شیمی درمانی خواهد شد. زنجبیل به مهار
التهاب کمک می‌کند و التهاب در تشکیل سلول‌های سرطانی تخمدان نقش دارد.
محققان دریافته‌اند که خودکشی سلولی با استفاده از زنجبیل، اثربخش‌تر از
شیمی درمانی با استفاده از پلاتین است.
رنگ زردچوبه رنگ زرد زردچوبه به دلیل وجود ماده‌ای به
نام (کارسامین) در آن است که در آزمایش‌های حیوانی مشخص شده علیه بیماری
آلزایمر عمل می‌کند. به تازگی در ژورنال پزشکی NEW ENGLND آمده بود که
دانشمندان در حال تحقیق روی کارسامین هستند تا راه درمانی برای عارضه
کیستیک فیبر پیدا کنند البته تحقیقات انجام شده انسانی در این زمینه محدود
است.
فلفل سبز و زعفران، سیستم ایمنی بدن را تحریک می‌کنند و جوزهندی و میخک
(البته تا کنون در آزمایشگاه) از رشد میکروب‌ها جلوگیری می‌کنند. زنجبیل و
فلفل قرمز، از تشکیل تومورها جلوگیری می‌کنند و اثرات ضد سرماخوردگی فلفل
سبز نیز در حال بررسی است.
دارچین در درجه سوم و بعد از فلفل و خردل قرار دارد. طی تحقیقی که سال
گذشته انجام شد، تأثیرات مثبتی از دارچین در درمان دیابت دیده شد. این
تحقیق نشان داد که مصرف یک یا دو قاشق چایخوری دارچین به شکل کپسول، موجب
کاهش قند‌خون، تری‌گلیسیرید و کلسترول شد و از افت یا افزایش انسولین در
یک گروه مبتلا به دیابت نوع ۲ جلوگیری می‌کند. دارچین معمولا در شیرینیجات
و مواد حاوی چربی استفاده می‌شود در حالی که دارچین، یک ادویه عالی برای
طعم دادن به گوشت چرخ کرده و سبزیجات است. اسفناج خرد شده را می‌توانید با
دارچین و کشمش تفت دهید و یا چوب دارچین را با چای دم کنید. دارچین ادویه
خوبی برای طعم دادن به هلو، موز، سیب یا حتی ماست شیرین است. مصرف روزانه
یک یا دو قاشق چایخوری دارچین با غذا کار راحتی نیست ولی بهتر است مصرف آن
در برنامه روزانه قرار گیرد.
ادویه‌ها و گیاهان معطر، قرن‌هاست که به عنوان دارو مورد استفاده قرار
گرفته و می‌گیرند ولی برای درمان کامل و ۱۰۰ درصد بیماری‌ها نمی‌توان به
آنها اکتفا کرد چون بسیاری از نتایج روی تأثیرات ادویه‌ها، آزمایشگاهی‌
است و هنوز تحقیقات قطعی اثبات نشده است. به علاوه مصرف زیاد و بی‌مورد
گیاهان معطر و ادویه‌ها به دستگاه گوارشی به‌‌خصوص معده آسیب می‌رسانند.
در هر صورت با مصرف ادویه‌ها هم می‌توان از فواید آن سود برد و هم بیشتر
به غذای گیاهی تکیه کرد تا غذای گوشتی.]

http://ir.inbforum.com

上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforumمشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي بازگشت به بالاي صفحه  پيام [صفحه 1 از 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد

Copyright ©2009-2010 LTD Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.

IT:SINGLESERVGoogle谷歌翻译TranslateFORUMSOFTLAYERGoogle谷歌广告联盟AdSenseAsia

 

©phpBB | منتدى مجاني | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | التبليغ عن محتوى مخالف | آخر المواضيع