1 آب دوغ خیار الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 9:36 am
Admin
Admin
مواد اولیه :
طرزتهیه:
غذایی سنتی، خوشمزه، آسان برای روزهای داغ تابستان است سعی
کنید آب دوغ خیار را در روزهای تعطیل استفاده کنید، چون خوابتان میبرد
اونم چه خوابی…
آب را به ماست اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم سپس گردو
خردشده، کشمش، زیره و نمک را میافزاییم. خیار را نگینی خرد کرده و به
همراه سبزی و گل محمدی در آن میریزیم نان سنگک تازه را روی یک پارچه
گذاشته و در هوای اتاق خشک و خرد میکنیم و در داخل مواد میریزیم.]
- ماست و خیار از هر کدام ۵۰۰ گرم
- گردو خردشده ۵۰ گرم
- کشمش ۱۰۰ گرم
- سبزی (نعنا و پونه) از هر کدام یک قاشق غذاخوری
- گل محمدی یک قاشق مرباخوری
- نان سنگک یک عدد
- زیره، نمک و آب به میزان لازم
آب دوغ خیار
طرزتهیه:
غذایی سنتی، خوشمزه، آسان برای روزهای داغ تابستان است سعی
کنید آب دوغ خیار را در روزهای تعطیل استفاده کنید، چون خوابتان میبرد
اونم چه خوابی…
آب را به ماست اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم سپس گردو
خردشده، کشمش، زیره و نمک را میافزاییم. خیار را نگینی خرد کرده و به
همراه سبزی و گل محمدی در آن میریزیم نان سنگک تازه را روی یک پارچه
گذاشته و در هوای اتاق خشک و خرد میکنیم و در داخل مواد میریزیم.]