1 ششانداز گردو الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 9:37 am
Admin
Admin
مواد اولیه :
طرز تهیه:
گردو و کنجد را آسیاب کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم. سپس
زردچوبه، آبغوره، آب، نمک، فلفل و پیازداغ را افزوده و ۲۰ دقیقه اجازه
میدهیم تا بپزد. بهتر است موقع پخت چند قـــــاشق آب سرد به غذا اضافه
کنیم تا به روغن بیفتد. سپس سه عدد تخممرغ را با کمی نمک هم زده و در غذا
میریزیم. بعد از آنکه تخممرغها پخت، غذا را در ظرف مورد نظر میکشیم.
تخممرغ چهارم را نیمرو کرده و روی غذا میگذاریم. این غذا معمولا با برنج
ســــرو میشود. البته با نان، ترشی و سبــزی خوردن هم این غذا را میتوان
سرو کرد.]
- گردو یک پیمانه
- کنجد نصف پیمانه
- آب دو لیوان
- نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
- پیازداغ دو قاشق غذاخوری
- آب سرد سه تا چهار قاشق غذاخوری
- تخممرغ چهار عدد
- آبغوره و روغن از هر کدام یک قاشق غذاخوری
ششانداز گردو
طرز تهیه:
گردو و کنجد را آسیاب کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم. سپس
زردچوبه، آبغوره، آب، نمک، فلفل و پیازداغ را افزوده و ۲۰ دقیقه اجازه
میدهیم تا بپزد. بهتر است موقع پخت چند قـــــاشق آب سرد به غذا اضافه
کنیم تا به روغن بیفتد. سپس سه عدد تخممرغ را با کمی نمک هم زده و در غذا
میریزیم. بعد از آنکه تخممرغها پخت، غذا را در ظرف مورد نظر میکشیم.
تخممرغ چهارم را نیمرو کرده و روی غذا میگذاریم. این غذا معمولا با برنج
ســــرو میشود. البته با نان، ترشی و سبــزی خوردن هم این غذا را میتوان
سرو کرد.]