Link:INB Home|INB English| INB русский язык|INB العربية|INB Türkiye|INB فارسی|INB Español|INB Français|INB Português|INB Deutsch|INB 國語|INB 中文|INB 日本语|INB 한국어|INB ภาษาไทย|INB tiếng Việt||شیرینی توت‌فرنگی
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum

الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

《《《《《《《上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforum》》》》》》》مشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي اذهب الى الأسفل  پيام [صفحه 1 از 1]

1شیرینی توت‌فرنگی Empty شیرینی توت‌فرنگی الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 2:45 pm

Admin

Admin
Admin
موادلازم برای ۲۴ عدد:

کره نرم‌شده ۱۰۰ گرم

پنیر خامه‌ای ۹۰ گرم

آرد یک پیمانه

نمک قاشق چایخوری

مارمالاد یا مربا توت‌فرنگی نصف پیمانه

وانیل به میزان لازم

طرز تهیه:

شیرینی توت‌فرنگی 634034878280778750-1024x682

کره و پنیر خامه‌ای را با همزن بزنید تا
مانند کرم شود. وانیل و مخلوط آرد و نمک را اضافه و با هم ترکیب کنید.
مواد را دو قسمت کرده آنها را در پلاستیکی جداگانه قرار داده و به مدت
یک‌ساعت در یخچال استراحت دهید. پس از گذشت این زمان یک قسمت از خمیر را
روی سطح آردپاشی، به ضخامت سه میلی‌متر باز کنید و با کاتر گرد هفت
سانتی‌متر برش بزنید. یک قاشق چایخوری مربا در مرکز هر کدام قرار دهید و
سه گوشه خمیر را در مرکز، روی مربا به هم برسانید به گونه‌ای که مقداری از
مربا پیدا باشد. (البته بهتر است لبه خمیر را با آب خیس کنید تا خوب به هم
بچسبند و در حین پختن باز نشوند). قسمت دوم خمیر را به همین شکل آماده
کنید. مواد رویه را مخلوط و با برس روی شیرینی‌ها بزنید. شیرینی‌ها را در
سینی چرب شده با فاصله بچینید و درون فری که از قبل ۱۸۰ درجه سانتیگراد
گرم شده است به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که رویه شیرینی طلایی شود قرار
دهید.]

http://ir.inbforum.com

上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforumمشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي بازگشت به بالاي صفحه  پيام [صفحه 1 از 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد

Copyright ©2009-2010 LTD Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.

IT:SINGLESERVGoogle谷歌翻译TranslateFORUMSOFTLAYERGoogle谷歌广告联盟AdSenseAsia

 

©phpBB | Ahlamontada.com | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | التبليغ عن محتوى مخالف | آخر المواضيع