1 شیرینی توتفرنگی الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 2:45 pm
Admin
Admin
موادلازم برای ۲۴ عدد:
کره نرمشده ۱۰۰ گرم
پنیر خامهای ۹۰ گرم
آرد یک پیمانه
نمک قاشق چایخوری
مارمالاد یا مربا توتفرنگی نصف پیمانه
وانیل به میزان لازم
طرز تهیه:
کره و پنیر خامهای را با همزن بزنید تا
مانند کرم شود. وانیل و مخلوط آرد و نمک را اضافه و با هم ترکیب کنید.
مواد را دو قسمت کرده آنها را در پلاستیکی جداگانه قرار داده و به مدت
یکساعت در یخچال استراحت دهید. پس از گذشت این زمان یک قسمت از خمیر را
روی سطح آردپاشی، به ضخامت سه میلیمتر باز کنید و با کاتر گرد هفت
سانتیمتر برش بزنید. یک قاشق چایخوری مربا در مرکز هر کدام قرار دهید و
سه گوشه خمیر را در مرکز، روی مربا به هم برسانید به گونهای که مقداری از
مربا پیدا باشد. (البته بهتر است لبه خمیر را با آب خیس کنید تا خوب به هم
بچسبند و در حین پختن باز نشوند). قسمت دوم خمیر را به همین شکل آماده
کنید. مواد رویه را مخلوط و با برس روی شیرینیها بزنید. شیرینیها را در
سینی چرب شده با فاصله بچینید و درون فری که از قبل ۱۸۰ درجه سانتیگراد
گرم شده است به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که رویه شیرینی طلایی شود قرار
دهید.]
کره نرمشده ۱۰۰ گرم
پنیر خامهای ۹۰ گرم
آرد یک پیمانه
نمک قاشق چایخوری
مارمالاد یا مربا توتفرنگی نصف پیمانه
وانیل به میزان لازم
طرز تهیه:
کره و پنیر خامهای را با همزن بزنید تا
مانند کرم شود. وانیل و مخلوط آرد و نمک را اضافه و با هم ترکیب کنید.
مواد را دو قسمت کرده آنها را در پلاستیکی جداگانه قرار داده و به مدت
یکساعت در یخچال استراحت دهید. پس از گذشت این زمان یک قسمت از خمیر را
روی سطح آردپاشی، به ضخامت سه میلیمتر باز کنید و با کاتر گرد هفت
سانتیمتر برش بزنید. یک قاشق چایخوری مربا در مرکز هر کدام قرار دهید و
سه گوشه خمیر را در مرکز، روی مربا به هم برسانید به گونهای که مقداری از
مربا پیدا باشد. (البته بهتر است لبه خمیر را با آب خیس کنید تا خوب به هم
بچسبند و در حین پختن باز نشوند). قسمت دوم خمیر را به همین شکل آماده
کنید. مواد رویه را مخلوط و با برس روی شیرینیها بزنید. شیرینیها را در
سینی چرب شده با فاصله بچینید و درون فری که از قبل ۱۸۰ درجه سانتیگراد
گرم شده است به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که رویه شیرینی طلایی شود قرار
دهید.]