1 میرزا قاسمی با گردو الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 4:12 pm
Admin
Admin
مواد اولیه :
میرزا قاسمی با گردو
طرز تهیه:
بادنجان را کباب پز کرده و بعد از
ساطوری کردن با یک لیوان آب و دو حبه سیر میگذاریم خوب بپزد. سپس گردو
را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه میکنیم. بادنجان و گردو باید به
روغن بیفتد، سپس گوجهفرنگیها را نگینی کرده و با کره و سیرداغ تفت
میدهیم و با ادویهها به مواد بالا اضافه میکنیم. باید حرارت ملایم باشد
تا کاملا گوجهفرنگیها و بادنجان له شود. تخممرغها را جداگانه نیمرو
کرده و روی میرزاقاسمی آماده شده میگذاریم. نکته:
این غذا اگر به همراه اشپل ماهی سرو شود، خوشمزهتر خواهد بود.]
- بادنجان سه عدد
- بادنجان سه عدد
- گردوی آسیابشده یک پیمانه
- کره ۱۰۰ گرم
- سیرداغ سه قاشق غذاخوری
- زردچوبه، فلفل و نمک به میزان لازم
- تخممرغ دو عدد
- سیر دو حبه
میرزا قاسمی با گردو
طرز تهیه:
بادنجان را کباب پز کرده و بعد از
ساطوری کردن با یک لیوان آب و دو حبه سیر میگذاریم خوب بپزد. سپس گردو
را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه میکنیم. بادنجان و گردو باید به
روغن بیفتد، سپس گوجهفرنگیها را نگینی کرده و با کره و سیرداغ تفت
میدهیم و با ادویهها به مواد بالا اضافه میکنیم. باید حرارت ملایم باشد
تا کاملا گوجهفرنگیها و بادنجان له شود. تخممرغها را جداگانه نیمرو
کرده و روی میرزاقاسمی آماده شده میگذاریم. نکته:
این غذا اگر به همراه اشپل ماهی سرو شود، خوشمزهتر خواهد بود.]