1 کیک فنجانی با خامه الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 4:14 pm
Admin
Admin
خم مرغ چهار عدد
آرد دو پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل و هل به میزان لازم
روغن مایع و شیرو شکر از هر کدام یک پیمانه
خامه شیرین شده و فرمگرفته ۲۰۰ گرم
کیک فنجانی با خامه
کیک فنجانی با خامه
طرز تهیه
ابتدا تخممرغها را با شکر و وانیل با همزن برقی زده تا کاملا سفت و
غلیظ شود. شیر را اضافه کرده آرد را همراه با بیکینگپودر به آرامی با
مایه مخلوط و در آخر روغن و هل را اضافه کنید. مایه را در قالبهای کوچک
مخصوص کیک که قبلا کاغذ انداختهاید بریزید و در سینی فر بچینید. در فر با
حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. سپس از فر بیرون
آورده وقتی خنک شد با خامه فرمگرفته شکوفه بزنید و روی آن را با ترافل
تزئین کنید.
نکته:در
صورت دلخواه میتوانید کیکها را از بالا به دو قسمت کرده و ما بین آنها
خامه بگذارید.خامه شیرینشده را میتوان از قنادی فروشی تهیه کرد.]
آرد دو پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل و هل به میزان لازم
روغن مایع و شیرو شکر از هر کدام یک پیمانه
خامه شیرین شده و فرمگرفته ۲۰۰ گرم
کیک فنجانی با خامه
کیک فنجانی با خامه
طرز تهیه
ابتدا تخممرغها را با شکر و وانیل با همزن برقی زده تا کاملا سفت و
غلیظ شود. شیر را اضافه کرده آرد را همراه با بیکینگپودر به آرامی با
مایه مخلوط و در آخر روغن و هل را اضافه کنید. مایه را در قالبهای کوچک
مخصوص کیک که قبلا کاغذ انداختهاید بریزید و در سینی فر بچینید. در فر با
حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. سپس از فر بیرون
آورده وقتی خنک شد با خامه فرمگرفته شکوفه بزنید و روی آن را با ترافل
تزئین کنید.
نکته:در
صورت دلخواه میتوانید کیکها را از بالا به دو قسمت کرده و ما بین آنها
خامه بگذارید.خامه شیرینشده را میتوان از قنادی فروشی تهیه کرد.]