1 سوپ چغاله بادام الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 4:48 pm
Admin
Admin
مواد اولیه :
سوپ چغاله بادام
نکتـه:
میتوان کمی خامه هنگام سرو به سوپ افزوده، من این کار را کردم و مزه عالی پیدا کرد.
طرز تهیه:
من ریحانه عبدالهی تصمیم گرفتم حال که فصل بهار است از چغاله بادام
سوپ خوشمزهای برایتان تدارک ببینم. شاید شما این سوپ را اولین بار است
که میبینید اما بسیار لذیذ و از نظر پزشکی نیز دارای خواص فراوانی
میباشد. چغالهها را نگینی خرد کرده به همراه فلفل دلمهای و کلم بروکلی
درون مخلوطکن ریخته و خوب میکس میکنیم. پیاز را نگینی خرد کرده و کمی در
کره تفت میدهیم تا سبک شود. سیر ساطوری شده را به آن اضافه میکنیم و چند
ثانیه دیگر تفت میدهیم. سپس آرد را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار
میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد. آب مرغ را اضافه
کرده و روی حرارت ملایم هم زده تا گلولهای از آرد نماند. وقتی مایه
یکدستی به دست آمد از صافی عبور میدهیم تا سیر و پیاز جدا شود سپس مواد
میکس شده (مخلوط چغاله، کلم و فلفل دلمهای) را اضافه کرده و مجددا روی
حرارت قرار میدهیم. نمک و فلفل زده و پنیر پارمسان را هم اضافه میکنیم.
پس از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر ریخته و
سرو میکنیم.]
- چغاله بادام ۱۵۰ گرم
- کلم بروکلی خرد شده نصف پیمانه
- فلفل دلمهای خرد شده ۱/۴پیمانه
- آب مرغ دو پیمانه
- پنیر پارمسان و آرد از هر کدام دو قاشق سوپخوری
- پیاز یک عدد
- سیر یک حبه
- کره ۵۰ گرم
- نمک و فلفل به میزان لازم
سوپ چغاله بادام
نکتـه:
میتوان کمی خامه هنگام سرو به سوپ افزوده، من این کار را کردم و مزه عالی پیدا کرد.
طرز تهیه:
من ریحانه عبدالهی تصمیم گرفتم حال که فصل بهار است از چغاله بادام
سوپ خوشمزهای برایتان تدارک ببینم. شاید شما این سوپ را اولین بار است
که میبینید اما بسیار لذیذ و از نظر پزشکی نیز دارای خواص فراوانی
میباشد. چغالهها را نگینی خرد کرده به همراه فلفل دلمهای و کلم بروکلی
درون مخلوطکن ریخته و خوب میکس میکنیم. پیاز را نگینی خرد کرده و کمی در
کره تفت میدهیم تا سبک شود. سیر ساطوری شده را به آن اضافه میکنیم و چند
ثانیه دیگر تفت میدهیم. سپس آرد را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار
میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد. آب مرغ را اضافه
کرده و روی حرارت ملایم هم زده تا گلولهای از آرد نماند. وقتی مایه
یکدستی به دست آمد از صافی عبور میدهیم تا سیر و پیاز جدا شود سپس مواد
میکس شده (مخلوط چغاله، کلم و فلفل دلمهای) را اضافه کرده و مجددا روی
حرارت قرار میدهیم. نمک و فلفل زده و پنیر پارمسان را هم اضافه میکنیم.
پس از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر ریخته و
سرو میکنیم.]