1 لالنگی کلوچه کردی الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 4:50 pm
Admin
Admin
مواد اولیه :
طرز
تهیه:
ابتدا آرد را الک کرده و بیکینگپودر را
به آن اضافه میکنیم. تخممرغ را شکسته، زرده و سفیده را از هم جدا
میکنیم. سفیده را با مقداری آب لیموترش میزنیم تا سفت و سفید شود و آن
را به آرد اضافه میکنیم. زرده را نیز جدا زده و به مخلوط میافزاییم،
آنگاه شیر، عرق بیدمشک و گلاب را به مایه اضافه کرده و هم میزنیم. خمیر
ما باید همانند خمیر نان شود. در ماهیتابه روغن مایع ریخته و روی حرارت
قرار میدهیم. از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک برداشته و در روغن
میاندازیم به طوری که روغن به طور کامل سطح آن را بپوشاند. خاک قند را در
ظرفی ریخته و کلوچهها را پس از سرخ کردن و گرفتن روغن آن در خاک قند
میغلطانیم. آنها را در ظرف درداری روی هم چیده و در ظرف را میبندیم. پس
از گذشت ۱۵ دقیقه کلوچهها را در ظرف مورد نظر چیده و روی آنها خاکقند
میپاشیم و سرو میکنیم.]
- آرد گندم – ۳۵۰ گرم
- تخممرغ – سه عدد
- بیکینگپودر – چهار قاشق مرباخوری
- گلاب – دو قاشق سوپخوری
- عرق بیدمشک – دو قاشق سوپخوری
- شیر – نصف لیوان
- پودر قند – ۲۵۰ گرم
طرز
تهیه:
ابتدا آرد را الک کرده و بیکینگپودر را
به آن اضافه میکنیم. تخممرغ را شکسته، زرده و سفیده را از هم جدا
میکنیم. سفیده را با مقداری آب لیموترش میزنیم تا سفت و سفید شود و آن
را به آرد اضافه میکنیم. زرده را نیز جدا زده و به مخلوط میافزاییم،
آنگاه شیر، عرق بیدمشک و گلاب را به مایه اضافه کرده و هم میزنیم. خمیر
ما باید همانند خمیر نان شود. در ماهیتابه روغن مایع ریخته و روی حرارت
قرار میدهیم. از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک برداشته و در روغن
میاندازیم به طوری که روغن به طور کامل سطح آن را بپوشاند. خاک قند را در
ظرفی ریخته و کلوچهها را پس از سرخ کردن و گرفتن روغن آن در خاک قند
میغلطانیم. آنها را در ظرف درداری روی هم چیده و در ظرف را میبندیم. پس
از گذشت ۱۵ دقیقه کلوچهها را در ظرف مورد نظر چیده و روی آنها خاکقند
میپاشیم و سرو میکنیم.]