Link:INB Home|INB English| INB русский язык|INB العربية|INB Türkiye|INB فارسی|INB Español|INB Français|INB Português|INB Deutsch|INB 國語|INB 中文|INB 日本语|INB 한국어|INB ภาษาไทย|INB tiếng Việt||بــرشتوک
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum

الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

《《《《《《《上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforum》》》》》》》مشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي اذهب الى الأسفل  پيام [صفحه 1 از 1]

1بــرشتوک Empty بــرشتوک الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 4:58 pm

Admin

Admin
Admin
مواد اولیه :

  • پودر قند دو پیمانه (۳۰۰ گرم)
  • آردگندم دو و نیم پیمانه (۳۵۰ گرم)
  • آرد نخودچی دو پیمانه (۲۲۰ گرم)
  • روغن جامد یک پیمانه (۲۱۵ گرم)
  • پودر هل یک قاشق سوپخوری
  • پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری



بــرشتوک 633952582295733750

مواد مورد نیاز برای تزئین برشتوک

شکلات قهوه‌ای ۱۵۰ گرم

شکلات سفید ۱۵۰ گرم

پسته یک پیمانه

طرز تهیه

ابتدا پودرقند و آردگندم را الک کرده، درون تابه بریزید و روی حرارت
تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود زمانی که عطر آن درآمد از روی حرارت
بردارید.

آرد نخودچی را هم الک کنید. جداگانه تفت دهید و به آردگندم اضافه کنید
و روی حرارت قرار دهید. روغن را اضافه کرده و پس از آب و مخلوط شدن روغن
با مواد تابه، از روی حرارت بردارید و بگذارید تا مواد نیمه‌گرم شوند.

قند، پودرهل و پودرکاکائو را به مواد بیفزایید. حلوا را به
ضخامت دو سانتی‌متر بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید. شکلات تیره
و سفید را در دو ظرف جداگانه ریخته و روی بخار آب قرار دهید. روی خمیر باز
شده شکلات تیره آب شده بریزید و روی آن را صاف کنید و بگذارید کمی ببندد و
در این هنگام شکلات سفید را ریخته و صاف کنید و روی آن دوباره شکلات تیره
آب شده بریزید و صاف کنید، پس از بسته‌شدن شکلات، حلوا را به شکل لوزی برش
دهید و روی حلوا مطابق شکل با پسته تزئین کنید.]

http://ir.inbforum.com

上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforumمشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي بازگشت به بالاي صفحه  پيام [صفحه 1 از 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد

Copyright ©2009-2010 LTD Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.

IT:SINGLESERVGoogle谷歌翻译TranslateFORUMSOFTLAYERGoogle谷歌广告联盟AdSenseAsia

 

©phpBB | انشاء منتدى | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | التبليغ عن محتوى مخالف | آخر المواضيع