1 میکــادو الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 4:59 pm
Admin
Admin
مواد اولیه :
طرز
تهیه:
آرد را تفت داده سپس آرد نخودچی را به آن اضافه کنید تا
طلایی رنگ شوند بعد کره را درون آن سرخ کنید و در تمام مدت آردها را هم
بزنید.
وقتی آنها را از روی حرارت برداشتید پودرقند را اضافه کرده و خوب
مخلوط کنید تا گرمای آرد، پودرقند را ذوب کند و اگر نیاز بود مقداری روغن
به آن اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید.آنگاه خمیر را به دو قسمت
تقسیم کرده و به نیمی از آن کاکائو اضافه کنید. روی نان میکادو یک لایه
خمیر طلایی بریزید تا تمام سطح نان پوشیده شود سپس نان دیگری روی آن
بگذارید و این بار خمیر قهوهای بریزید و همینطور ادامه دهید تابه قطر
دلخواه برسد برای اینکه مخلوط به نان نچسبد میتوانید با کف دست روی نان
فشار دهید. با چاقو، میکادو را به صورت مستطیل یا مثلث برش بزنید و روی
نان را با شربت غلیظ شده شکر خیس کنید و با کنجد، پسته و گردوی خردشده
تزئین کنید.]
- آردسفید و آردنخودچی از هر کدام ۲۵۰ گرم
- پودرقند ۲۵۰ گرم
- کره ۲۵۰ گرم
- کاکائو ۵۰ گرم
- نان میکادو یک بسته
- روغن مایع به میزان لازم
طرز
تهیه:
آرد را تفت داده سپس آرد نخودچی را به آن اضافه کنید تا
طلایی رنگ شوند بعد کره را درون آن سرخ کنید و در تمام مدت آردها را هم
بزنید.
وقتی آنها را از روی حرارت برداشتید پودرقند را اضافه کرده و خوب
مخلوط کنید تا گرمای آرد، پودرقند را ذوب کند و اگر نیاز بود مقداری روغن
به آن اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید.آنگاه خمیر را به دو قسمت
تقسیم کرده و به نیمی از آن کاکائو اضافه کنید. روی نان میکادو یک لایه
خمیر طلایی بریزید تا تمام سطح نان پوشیده شود سپس نان دیگری روی آن
بگذارید و این بار خمیر قهوهای بریزید و همینطور ادامه دهید تابه قطر
دلخواه برسد برای اینکه مخلوط به نان نچسبد میتوانید با کف دست روی نان
فشار دهید. با چاقو، میکادو را به صورت مستطیل یا مثلث برش بزنید و روی
نان را با شربت غلیظ شده شکر خیس کنید و با کنجد، پسته و گردوی خردشده
تزئین کنید.]