1 کــاچی الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 5:01 pm
Admin
Admin
مواد اولیه :
طرز تهیه
آرد را با روغن سرخ کرده تا طلایی شود و بعد کره را اضافه میکنیم.
فندق، گردو، کنجد و بادام خردشده را داخل آرد میریزیم سپس ادویهها را
افزوده و شکر را با آب و گلاب حرارت میدهیم تا شربت غلیظی به دست بیاید.
در این زمان زعفران را به آن افزوده و آنقدر هم میزنیم تا جا بیفتد. روی
آن را با پودر پسته و نارگیل تزئین میکنیم.]
- گلاب نصف پیمانه
- آرد یک پیمانه
- روغن و کره یک پیمانه
- زردچوبه، دارچین و زنجبیل به میزان لازم
- شکر دو پیمانه
- فندق، گردو، بادام خردشده یک پیمانه
- کنجد خام یک پیمانه
- زعفران یک قاشق چایخوری
- پودر پسته و نارگیل به میزان لازم
طرز تهیه
آرد را با روغن سرخ کرده تا طلایی شود و بعد کره را اضافه میکنیم.
فندق، گردو، کنجد و بادام خردشده را داخل آرد میریزیم سپس ادویهها را
افزوده و شکر را با آب و گلاب حرارت میدهیم تا شربت غلیظی به دست بیاید.
در این زمان زعفران را به آن افزوده و آنقدر هم میزنیم تا جا بیفتد. روی
آن را با پودر پسته و نارگیل تزئین میکنیم.]