1 کیک پنیر آناناس و قهوه الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 5:02 pm
Admin
Admin
مواد اولیه :
موادلازم کف قالب:
بیسکویت شکلاتی بدون کرم پودرشده ۳۰۰ گرم
کره آبشده ۱۲۵ گرم
طرزتهیه کف قالب:
این مواد را با هم مخلوط کرده و کف قالب کمربندی ۲۶ سانتی را چرب کرده،
مخلوط بیسکویت و کره را کف تابه بریزید و با دست یا قاشق فشار دهید و در
یخچال بگذارید.
برای مواد میانی از مواد گفته شده استقاده کنید
طرزتهیه مواد میانی
ابتدا آب آناناس را در ظرف کوچکی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید
حالت اسفنجی که گرفت روی بخار آب قرار دهید تا حل شود و بگذارید خنک شود.
در ظرفی پنیر خامهای را ۳۰ ثانیه با همزن هم بزنید، بعد شکر را اضافه
کرده و مخلوط کنید. نسکافه را در آبجوش حل کرده و با وانیل به مایه
بیافزایید. ژلاتین آبکرده و خامه فرمگرفته را نیز اضافه و مخلوط کنید.
در صورت دلخواه آناناس را هم اضافه کنید. این مایه را روی مایه بیسکویتی
درون قالب بریزید. سطح آن را صاف کنید و روی آن بادام بریزید و در یخچال
به مدت پنج تا شش ساعت قرار دهید.
این چیز کیک جزو آن دسته چیز کیکهایی است که احتیاج به فر و پختن
ندارد و فقط در یخچال آماده میشود. بنابراین راحت و آسان میتوانید یک
چیز کیک فوقالعاده داشته باشید.
نکته:
برای آب آناناس هم از آب کمپوت و هم از آبمیوه آناناس میتوان استفاده کرد.
اگر قالب کمربندی ندارید، میتوانید درون یک قالب معمولی را
سلفون بکشید که بلندتر از قطر قالب باشد که موقع جدا کردن کیک پنیری، با
کمک این سلفون کیک را از قالب در آورید.]
- پنیر خامهای ۲۷۰ گرم
- شکر ۲۵۰ گرم
- خامه فرمگرفته ۲۰۰ گرم
- نسکافه سه قاشق چایخوری
- آبجوش ۵/۱ قاشق چایخوری
- آناناس نگینی ۴۰۰ گرم
- پودرژلاتین ۵/۱ قاشق سوپخوری
- آب آناناس نصف پیمانه
- وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
- بادام خردشده ۵۰ گرم
موادلازم کف قالب:
بیسکویت شکلاتی بدون کرم پودرشده ۳۰۰ گرم
کره آبشده ۱۲۵ گرم
طرزتهیه کف قالب:
این مواد را با هم مخلوط کرده و کف قالب کمربندی ۲۶ سانتی را چرب کرده،
مخلوط بیسکویت و کره را کف تابه بریزید و با دست یا قاشق فشار دهید و در
یخچال بگذارید.
برای مواد میانی از مواد گفته شده استقاده کنید
طرزتهیه مواد میانی
ابتدا آب آناناس را در ظرف کوچکی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید
حالت اسفنجی که گرفت روی بخار آب قرار دهید تا حل شود و بگذارید خنک شود.
در ظرفی پنیر خامهای را ۳۰ ثانیه با همزن هم بزنید، بعد شکر را اضافه
کرده و مخلوط کنید. نسکافه را در آبجوش حل کرده و با وانیل به مایه
بیافزایید. ژلاتین آبکرده و خامه فرمگرفته را نیز اضافه و مخلوط کنید.
در صورت دلخواه آناناس را هم اضافه کنید. این مایه را روی مایه بیسکویتی
درون قالب بریزید. سطح آن را صاف کنید و روی آن بادام بریزید و در یخچال
به مدت پنج تا شش ساعت قرار دهید.
این چیز کیک جزو آن دسته چیز کیکهایی است که احتیاج به فر و پختن
ندارد و فقط در یخچال آماده میشود. بنابراین راحت و آسان میتوانید یک
چیز کیک فوقالعاده داشته باشید.
نکته:
برای آب آناناس هم از آب کمپوت و هم از آبمیوه آناناس میتوان استفاده کرد.
اگر قالب کمربندی ندارید، میتوانید درون یک قالب معمولی را
سلفون بکشید که بلندتر از قطر قالب باشد که موقع جدا کردن کیک پنیری، با
کمک این سلفون کیک را از قالب در آورید.]