1 کیک سیب الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 5:14 pm
Admin
Admin
مواد اولیه :
طرز تهیه:
روغن، شکر و وانیل را با همزن میزنیم، سپس تخممرغها را
دانه دانه به مواد اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم و بعد شیر را با
مواد مخلوط میکنیم. آرد و بیکینگپودر را به مواد اضافه کرده و با چنگال
کمی میزنیم تا مواد یکدست شود. سیبها را به صورت هلالی خرد کرده و با
آرد ذرت مخلوط و لایهلایه به مواد کیک اضافه میکنیم ( لایه انتهایی مواد
کیک میباشد). کف قالبی به قطر ۲۳ سانتیمتر را کاغذ روغنی انداخته و مواد
را درون قالب ریخته، به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت در دمای ۲۰۰ درجه
سانتیگراد در فر قرار میدهیم.]
- آرد ۵۰۰ گرم
- شیر ۱/۴ لیتر
- سیب رنده یا خرد شده دو عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- آرد ذرت یک قاشق غذاخوری
- شکر ۱۵۰ گرم
- روغن جامد ۱۰۰ گرم
- بیکینگپودر یک و نیم قاشق مرباخوری
- تخممرغ چهار عدد
طرز تهیه:
روغن، شکر و وانیل را با همزن میزنیم، سپس تخممرغها را
دانه دانه به مواد اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم و بعد شیر را با
مواد مخلوط میکنیم. آرد و بیکینگپودر را به مواد اضافه کرده و با چنگال
کمی میزنیم تا مواد یکدست شود. سیبها را به صورت هلالی خرد کرده و با
آرد ذرت مخلوط و لایهلایه به مواد کیک اضافه میکنیم ( لایه انتهایی مواد
کیک میباشد). کف قالبی به قطر ۲۳ سانتیمتر را کاغذ روغنی انداخته و مواد
را درون قالب ریخته، به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت در دمای ۲۰۰ درجه
سانتیگراد در فر قرار میدهیم.]