Link:INB Home|INB English| INB русский язык|INB العربية|INB Türkiye|INB فارسی|INB Español|INB Français|INB Português|INB Deutsch|INB 國語|INB 中文|INB 日本语|INB 한국어|INB ภาษาไทย|INB tiếng Việt||شیرینی نارگیل و شکلات
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum

الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

《《《《《《《上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforum》》》》》》》مشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي اذهب الى الأسفل  پيام [صفحه 1 از 1]

1شیرینی نارگیل و شکلات Empty شیرینی نارگیل و شکلات الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 5:14 pm

Admin

Admin
Admin
مواد اولیه :

  • شکلات خردشده ۱۱۵ گرم
  • سفیده تخم‌مرغ سه عدد
  • شکر ۴/۱ پیمانه
  • نمک ۸/۱ قاشق چایخوری
  • وانیل شکری نصف قاشق چایخوری
  • پودر نارگیل دو و نیم پیمانه




شیرینی نارگیل و شکلات 634067663552812500

طرز تهیه:

شکلات را در مایکروفر یا با بخار، آب کنید و در ظرف بزرگی سفیده‌
تخم‌مرغ، پودرکاکائو، شکر، نمک، وانیل و پودر نارگیل را با همزن مخلوط
کنید. مطمئن شوید که نارگیل کاملا آغشته به مواد شده است. روی آن را
بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید. فر را با حرارت ۱۶۵ درجه
سانتی‌گراد گرم کنید، در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و از مواد به اندازه
یک قاشق چایخوری برداشته و در دست گرد کرده و با فاصله در سینی بچینید.
حدود ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که شیرینی‌ها براق شوند. سپس از فر
در آورده پس از سرد شدن شیرینی را در ظرف در بسته نگه دارید. این شیرینی
بعد از پخت نرم است ولی پس از سرد شدن، سفت می‌شود]

http://ir.inbforum.com

上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforumمشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي بازگشت به بالاي صفحه  پيام [صفحه 1 از 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد

Copyright ©2009-2010 LTD Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.

IT:SINGLESERVGoogle谷歌翻译TranslateFORUMSOFTLAYERGoogle谷歌广告联盟AdSenseAsia

 

©phpBB | Ahlamontada.com | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | التبليغ عن محتوى مخالف | آخر المواضيع