1 شیرینی نارگیل و شکلات الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 5:14 pm
Admin
Admin
مواد اولیه :
طرز تهیه:
شکلات را در مایکروفر یا با بخار، آب کنید و در ظرف بزرگی سفیده
تخممرغ، پودرکاکائو، شکر، نمک، وانیل و پودر نارگیل را با همزن مخلوط
کنید. مطمئن شوید که نارگیل کاملا آغشته به مواد شده است. روی آن را
بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید. فر را با حرارت ۱۶۵ درجه
سانتیگراد گرم کنید، در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و از مواد به اندازه
یک قاشق چایخوری برداشته و در دست گرد کرده و با فاصله در سینی بچینید.
حدود ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که شیرینیها براق شوند. سپس از فر
در آورده پس از سرد شدن شیرینی را در ظرف در بسته نگه دارید. این شیرینی
بعد از پخت نرم است ولی پس از سرد شدن، سفت میشود]
- شکلات خردشده ۱۱۵ گرم
- سفیده تخممرغ سه عدد
- شکر ۴/۱ پیمانه
- نمک ۸/۱ قاشق چایخوری
- وانیل شکری نصف قاشق چایخوری
- پودر نارگیل دو و نیم پیمانه
طرز تهیه:
شکلات را در مایکروفر یا با بخار، آب کنید و در ظرف بزرگی سفیده
تخممرغ، پودرکاکائو، شکر، نمک، وانیل و پودر نارگیل را با همزن مخلوط
کنید. مطمئن شوید که نارگیل کاملا آغشته به مواد شده است. روی آن را
بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید. فر را با حرارت ۱۶۵ درجه
سانتیگراد گرم کنید، در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و از مواد به اندازه
یک قاشق چایخوری برداشته و در دست گرد کرده و با فاصله در سینی بچینید.
حدود ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که شیرینیها براق شوند. سپس از فر
در آورده پس از سرد شدن شیرینی را در ظرف در بسته نگه دارید. این شیرینی
بعد از پخت نرم است ولی پس از سرد شدن، سفت میشود]