Link:INB Home|INB English| INB русский язык|INB العربية|INB Türkiye|INB فارسی|INB Español|INB Français|INB Português|INB Deutsch|INB 國語|INB 中文|INB 日本语|INB 한국어|INB ภาษาไทย|INB tiếng Việt||شیرینی دو رنگ بادام و شکلات
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum

الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

《《《《《《《上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforum》》》》》》》مشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي اذهب الى الأسفل  پيام [صفحه 1 از 1]

1شیرینی دو رنگ بادام و شکلات Empty شیرینی دو رنگ بادام و شکلات الخميس أكتوبر 13, 2011 6:28 am

Admin

Admin
Admin
مواد اولیه :

  • کره ۱۰۰ گرم
  • شکر پیمانه
  • زرده تخم‌مرغ یک عدد
  • اسانس بادام نصف قاشق چایخوری
  • وانیل شکری نصف قاشق چایخوری
  • آرد ۱/۴پیمانه
  • نمک ۱/۸قاشق چایخوری
  • رنگ خوراکی قرمز به میزان لازم
  • شکلات برای تزئین به میزان لازم



شیرینی دو رنگ بادام و شکلات 634077091179541250

طرز تهیه:

کره و شکر را به مدت دو تا سه دقیقه خوب بزنید. زرده تخم‌مرغ و اسانس
را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و نمک را به مخلوط کم‌کم اضافه کنید.
مواد را دو قسمت کرده به یک قسمت رنگ قرمز اضافه کنید و در پلاستیک هر دو
قسمت را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. مقداری از خمیر سفید و مقداری
از خمیر قرمز را بردارید و در دست گرد کنید ولی مواظب باشید رنگ‌ها قاطی
نشوند. در سینی چرب‌نشده با فاصله بچینید و با ته یک لیوان کمی روی آن
فشار دهید. در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد ۱۵ دقیقه بپزید تا موقعی
که اطراف شیرینی طلایی شود. یک تکه شکلات را روی شیرینی داغ قرار دهید.]

http://ir.inbforum.com

上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforumمشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي بازگشت به بالاي صفحه  پيام [صفحه 1 از 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد

Copyright ©2009-2010 LTD Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.

IT:SINGLESERVGoogle谷歌翻译TranslateFORUMSOFTLAYERGoogle谷歌广告联盟AdSenseAsia

 

©phpBB | Ahlamontada.com | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | التبليغ عن محتوى مخالف | آخر المواضيع