1 شیرینی دو رنگ بادام و شکلات الخميس أكتوبر 13, 2011 6:28 am
Admin
Admin
مواد اولیه :
طرز تهیه:
کره و شکر را به مدت دو تا سه دقیقه خوب بزنید. زرده تخممرغ و اسانس
را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و نمک را به مخلوط کمکم اضافه کنید.
مواد را دو قسمت کرده به یک قسمت رنگ قرمز اضافه کنید و در پلاستیک هر دو
قسمت را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. مقداری از خمیر سفید و مقداری
از خمیر قرمز را بردارید و در دست گرد کنید ولی مواظب باشید رنگها قاطی
نشوند. در سینی چربنشده با فاصله بچینید و با ته یک لیوان کمی روی آن
فشار دهید. در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۱۵ دقیقه بپزید تا موقعی
که اطراف شیرینی طلایی شود. یک تکه شکلات را روی شیرینی داغ قرار دهید.]
- کره ۱۰۰ گرم
- شکر پیمانه
- زرده تخممرغ یک عدد
- اسانس بادام نصف قاشق چایخوری
- وانیل شکری نصف قاشق چایخوری
- آرد ۱/۴پیمانه
- نمک ۱/۸قاشق چایخوری
- رنگ خوراکی قرمز به میزان لازم
- شکلات برای تزئین به میزان لازم
طرز تهیه:
کره و شکر را به مدت دو تا سه دقیقه خوب بزنید. زرده تخممرغ و اسانس
را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و نمک را به مخلوط کمکم اضافه کنید.
مواد را دو قسمت کرده به یک قسمت رنگ قرمز اضافه کنید و در پلاستیک هر دو
قسمت را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. مقداری از خمیر سفید و مقداری
از خمیر قرمز را بردارید و در دست گرد کنید ولی مواظب باشید رنگها قاطی
نشوند. در سینی چربنشده با فاصله بچینید و با ته یک لیوان کمی روی آن
فشار دهید. در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۱۵ دقیقه بپزید تا موقعی
که اطراف شیرینی طلایی شود. یک تکه شکلات را روی شیرینی داغ قرار دهید.]