1 کاکا الخميس أكتوبر 13, 2011 6:31 am
Admin
Admin
مواد اولیه :
طرز تهیه:
تخممرغ، شیر، شکر، زیره و گردوی خردشده را همزمان درون ظرفی ریخته و
هم بزنید و بعد آرد را به آن اضافه کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.
درون تابه روغن ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید، یک ملاقه از مخلوط را در
تابه بریزید تا هر دو طرف کاکا سرخ شود. در تمام مدت حرارت را کم کرده و
در تابه را بگذارید. شیرینی محلی استان گیلان]
- آرد گندم یک پیمانه
- شکر ۲/۳پیمانه
- شیر یک پیمانه
- گردو سه عدد
- تخممرغ دو عدد
- زیره یک قاشق مرباخوری
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
تخممرغ، شیر، شکر، زیره و گردوی خردشده را همزمان درون ظرفی ریخته و
هم بزنید و بعد آرد را به آن اضافه کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.
درون تابه روغن ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید، یک ملاقه از مخلوط را در
تابه بریزید تا هر دو طرف کاکا سرخ شود. در تمام مدت حرارت را کم کرده و
در تابه را بگذارید. شیرینی محلی استان گیلان]