Link:INB Home|INB English| INB русский язык|INB العربية|INB Türkiye|INB فارسی|INB Español|INB Français|INB Português|INB Deutsch|INB 國語|INB 中文|INB 日本语|INB 한국어|INB ภาษาไทย|INB tiếng Việt||شیرینی مشهدی
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum

الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

《《《《《《《上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforum》》》》》》》مشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي اذهب الى الأسفل  پيام [صفحه 1 از 1]

1شیرینی مشهدی Empty شیرینی مشهدی الخميس أكتوبر 13, 2011 7:05 am

Admin

Admin
Admin
مواد اولیه :


  • پودر قند نصف پیمانه
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • آرد پنج پیمانه
  • روغن جامد یک و نیم پیمانه
  • شیر ۱/۴پیمانه
  • شربت غلیظ ۱/۴ پیمانه
  • وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
  • مارمالاد زردآلو یا سیب یا هویج و نمک به میزان لازم



شیرینی مشهدی 634102220197806250

طرز تهیه:

روغن و پودر قند را با همزن مخلوط کرده تا سفید و پوک شود. تخم‌مرغ و
وانیل را افزوده و یک دقیقه زده، شربت را نیز می‌‌ریزیم و هم می‌‌زنیم.
بعد شیر را اضافه کرده سپس آرد و نمک را با هم مخلوط و الک می‌‌کنیم و به
مواد می‌‌افزاییم. ( اگر مواد شل بود کمی آرد اضافه می‌‌کنیم.)

خمیر را داخل کیسه گذاشته و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار
می‌‌دهیم اگر خمیر لطیف نبود، آن را یک بار چرخ کرده و خمیر را باز
می‌‌کنیم با قالب ساده یا مدل‌دار قالب می‌‌زنیم بعد آن را در طبقه وسط فر
با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار می‌‌دهیم.]

http://ir.inbforum.com

上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforumمشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي بازگشت به بالاي صفحه  پيام [صفحه 1 از 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد

Copyright ©2009-2010 LTD Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.

IT:SINGLESERVGoogle谷歌翻译TranslateFORUMSOFTLAYERGoogle谷歌广告联盟AdSenseAsia

 

©phpBB | انشاء منتدى | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | التبليغ عن محتوى مخالف | آخر المواضيع