1 شیرینی مشهدی الخميس أكتوبر 13, 2011 7:05 am
Admin
Admin
مواد اولیه :
طرز تهیه:
روغن و پودر قند را با همزن مخلوط کرده تا سفید و پوک شود. تخممرغ و
وانیل را افزوده و یک دقیقه زده، شربت را نیز میریزیم و هم میزنیم.
بعد شیر را اضافه کرده سپس آرد و نمک را با هم مخلوط و الک میکنیم و به
مواد میافزاییم. ( اگر مواد شل بود کمی آرد اضافه میکنیم.)
خمیر را داخل کیسه گذاشته و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار
میدهیم اگر خمیر لطیف نبود، آن را یک بار چرخ کرده و خمیر را باز
میکنیم با قالب ساده یا مدلدار قالب میزنیم بعد آن را در طبقه وسط فر
با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم.]
- پودر قند نصف پیمانه
- تخممرغ یک عدد
- آرد پنج پیمانه
- روغن جامد یک و نیم پیمانه
- شیر ۱/۴پیمانه
- شربت غلیظ ۱/۴ پیمانه
- وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
- مارمالاد زردآلو یا سیب یا هویج و نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن و پودر قند را با همزن مخلوط کرده تا سفید و پوک شود. تخممرغ و
وانیل را افزوده و یک دقیقه زده، شربت را نیز میریزیم و هم میزنیم.
بعد شیر را اضافه کرده سپس آرد و نمک را با هم مخلوط و الک میکنیم و به
مواد میافزاییم. ( اگر مواد شل بود کمی آرد اضافه میکنیم.)
خمیر را داخل کیسه گذاشته و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار
میدهیم اگر خمیر لطیف نبود، آن را یک بار چرخ کرده و خمیر را باز
میکنیم با قالب ساده یا مدلدار قالب میزنیم بعد آن را در طبقه وسط فر
با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم.]