Link:INB Home|INB English| INB русский язык|INB العربية|INB Türkiye|INB فارسی|INB Español|INB Français|INB Português|INB Deutsch|INB 國語|INB 中文|INB 日本语|INB 한국어|INB ภาษาไทย|INB tiếng Việt||کیک با روکش شکلات
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum

الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

《《《《《《《上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforum》》》》》》》مشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي اذهب الى الأسفل  پيام [صفحه 1 از 1]

1کیک با روکش شکلات Empty کیک با روکش شکلات الخميس أكتوبر 13, 2011 7:15 am

Admin

Admin
Admin
مواد اولیه :


  • تخم‌مرغ شش عدد
  • شکر ۱۵۰ گرم
  • آرد ۱۵۰ گرم
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • بیکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوری
  • آب جوش یک قاشق سوپخوری




کیک با روکش شکلات 634132407706501250

مواد لازم برای رویه:

خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم

روغن مایع یک قاشق سوپخوری

شکلات تخته‌ای ۳۰۰ گرم

کمپوت آناناس یک قوطی کوچک

طرز تهیه:

ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا می‌کنیم بعد زرده تخم‌مرغ، شکر و
وانیل را با همزن به مدت ۱۰ دقیقه می‌زنیم و آبجوش را در حین زدن به آن
اضافه می‌کنیم و بعد سفیده را با همزن تمیز شده آنقدر می‌زنیم تا کاملا پف
کند. زرده و سفیده را با لیسک به آرامی مخلوط کرده و آرد و بیکینگ‌پودر
الک شده را به آن اضافه و مخلوط کرده و در فری که از قبل گرم شده با حرارت
۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه می‌پزیم. بعد از این‌که کیک کاملا
خنک شد آن را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده مقداری از خامه فرم گرفته را
روی یک لایه از آن مالیده و کمپوت آناناس خردشده را روی آن چیده لایه دیگر
کیک را روی آن قرار داده و بعد روی آن را خامه کشیده در یخچال می‌گذاریم
تا کاملا خنک شود. شکلات خردشده را روی بخار آب با روغن مایع ذوب کرده،
بعد روی کیک سرد شده می‌ریزیم و در یخچال می‌گذاریم و روی آن را با میوه
دلخواه تزئین می‌کنیم.]

http://ir.inbforum.com

上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforumمشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي بازگشت به بالاي صفحه  پيام [صفحه 1 از 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد

Copyright ©2009-2010 LTD Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.

IT:SINGLESERVGoogle谷歌翻译TranslateFORUMSOFTLAYERGoogle谷歌广告联盟AdSenseAsia

 

©phpBB | انشاء منتدى | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | التبليغ عن محتوى مخالف | آخر المواضيع