Link:INB Home|INB English| INB русский язык|INB العربية|INB Türkiye|INB فارسی|INB Español|INB Français|INB Português|INB Deutsch|INB 國語|INB 中文|INB 日本语|INB 한국어|INB ภาษาไทย|INB tiếng Việt||شیرینی گوش فیل
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum

الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

《《《《《《《上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforum》》》》》》》مشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي اذهب الى الأسفل  پيام [صفحه 1 از 1]

1شیرینی گوش فیل Empty شیرینی گوش فیل الخميس أكتوبر 13, 2011 7:16 am

Admin

Admin
Admin
مواد اولیه :


  • آرد ۵۰۰ گرم
  • روغن و آب از هر کدام ۲۵۰ گرم
  • روغن برای سرخ کردن ۲۰۰ گرم
  • دانه هل شش عدد
  • خلال پسته ۵۰ گرم
  • بیکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوری
  • پودر قند ۱۰۰ گرم




شیرینی گوش فیل 634133149739782500

طرز تهیه برای چهار نفر

آرد را در ظرفی ریخته، روغن و آب را به تناوب و کم‌کم به آن می‌افزاییم
و مرتبا هم می‌زنیم تا به شکل خمیر درآید. مدتی خمیر به دست آمده را ورز
می‌دهیم تا به دست نچسبد و سپس به مدت نیم ساعت روی آن را می‌پوشانیم.
خمیر آماده شده را به شش قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با وردنه روی
تخته چوبی که قبلاً با کمی‌آرد پوشیده شده صاف می‌کنیم تا به شکل دایره
درآیند. دایره ها را تقسیم می کنیم.سپس آنها را به شکل پاپیون و بیضی بزرگ
در می‌آوریم.

روغن که داغ شد قطعات آماده شده را در آن قرار می‌دهیم. بلافاصله پف
می‌کند و بر می‌گردانیم. طرف دیگر هم که سرخ شد از روغن خارج کرده روی یک
آبکش می‌گذاریم تا روغن اضافه آن خارج شود. روی شیرینی را همانطور که گرم
است پودر قند می‌ریزیم و هل و خلال پسته را ساییده و روی همه شیرینی‌ها
قرار می‌دهیم.]

http://ir.inbforum.com

上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforumمشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي بازگشت به بالاي صفحه  پيام [صفحه 1 از 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد

Copyright ©2009-2010 LTD Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.

IT:SINGLESERVGoogle谷歌翻译TranslateFORUMSOFTLAYERGoogle谷歌广告联盟AdSenseAsia

 

©phpBB | انشاء منتدى | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | التبليغ عن محتوى مخالف | آخر المواضيع