Link:INB Home|INB English| INB русский язык|INB العربية|INB Türkiye|INB فارسی|INB Español|INB Français|INB Português|INB Deutsch|INB 國語|INB 中文|INB 日本语|INB 한국어|INB ภาษาไทย|INB tiếng Việt||قرابیه تبریز
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum

الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

《《《《《《《上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforum》》》》》》》مشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي اذهب الى الأسفل  پيام [صفحه 1 از 1]

1قرابیه تبریز Empty قرابیه تبریز الخميس أكتوبر 13, 2011 7:17 am

Admin

Admin
Admin
مواد اولیه :


  • بادام پوست گرفته خام ۱۵۰ گرم
  • شکر ۲۰۰ گرم
  • سفیده تخم‌مرغ سه عدد
  • مخلوط مغز پسته و بادام و شکر به میزان لازم




قرابیه تبریز 634144500664938750

قرابیه تبریز

شیرینی محلی استان آذربایجان‌شرقی

طرز تهیه:

بادام را به صورت پودر درآورده و سپس با شکر و سفیده تخم مرغ دو بار،
با دنده ریز چرخ‌گوشت، چرخ کنید. خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود. سپس
داخل قیف پارچه‌ای با سر ماسوره ساده بریزید.

داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با
فاصله روی سینی بریزید. سپس روی آنها پسته، بادام و شکر بریزید. شیرینی‌ها
را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده، به مدت
۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود. این شیرینی‌ها در مجاورت
هوا زود خشک می‌شوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسه نایلونی دربسته‌ای
نگه دارید.

نکته:

* قرابیه نوعی شیرینی و کلوچه سنتی است که در تبریز پخته می‌شود. این شیرینی از سوغاتی‌های مخصوص تبریز به شمار می‌رود.]

http://ir.inbforum.com

上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforumمشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي بازگشت به بالاي صفحه  پيام [صفحه 1 از 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد

Copyright ©2009-2010 LTD Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.

IT:SINGLESERVGoogle谷歌翻译TranslateFORUMSOFTLAYERGoogle谷歌广告联盟AdSenseAsia

 

©phpBB | Ahlamontada.com | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | التبليغ عن محتوى مخالف | آخر المواضيع