1 استیرفرای شترمرغ ادویهای الخميس أكتوبر 13, 2011 8:04 am
Admin
Admin
مواد اولیه :
- سینه شترمرغ یک عدد
- سیر لهشده دو حبه
- فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
- روغن مایع ۱۵۰ میلیلیتر
استیرفرای شترمرغ ادویهای
مواد لازم سس:
کره ۲۵ گرم
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
پیاز خردشده یک عدد
سیر لهشده چهار حبه
گوجهفرنگی بزرگ دو عدد
آب چهار لیوان
سویا سس ۱/۴ فنجان
برنج به تعداد نفرات
پیاز سرخشده به میزان لازم
چیلی (یا فلفل قرمز) به میزان لازم
طرز تهیه:
تحقیقات نشان داده که گوشت شترمرغ از سالمترین گوشتهاست. به همین
دلیل تصمیم گرفتم طرز تهیه یک غذای خوشمزه با این گوشت لذیذ را به شما
آموزش دهم.
سینه شترمرغ را پخته با فلفل و سیر مزهدار میکنیم. سپس آن را خرد و
در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. برای تهیه سس ابتدا کره را داغ کرده،
پیاز و سیر را ریخته و بعد گوجهفرنگی پورهشده را اضافه میکنیم سپس آب و
سویاسس را با آن مخلوط کرده و بر روی گوشت شترمرغ ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه
میجوشانیم.
پس از آماده شدن و پختن برنج، مواد گوشت و سس را لابهلای
برنج ریخته و در دیس سرو میکنیم میتوانیم مقداری از مواد را برای تزئین
بر روی برنج بریزیم. اکنون غذای شما آماده است.]