1 قارچ پلو الخميس أكتوبر 13, 2011 8:06 am
Admin
Admin
مواد اولیه :
قارچ پلو
طرز تهیه:
این پلوی خوشمزه به علت داشتن گوشت و قارچ از پروتئین بالایی برخوردار
است. یک غذای جدید برای افرادی که میخواهند در برنامه غذایی خود تنوع
ایجاد کنند. حتما این پلو را تهیه کرده و میل کنید. ابتدا پیاز را با دو
قاشق سوپخوری روغن تفت میدهیم. سپس گوشتهای خردشده را اضافه کرده و کمی
تفت میدهیم تا سرخ شود. بعد از اینکه گوشتها سرخ شدند، آب گرم اضافه
کرده و در قابلمه را میگذاریم تا بپزد. اواخر پخت نمک، فلفل و زعفران به
آن میافزاییم. بعد قارچها را شسته و درشت خرد میکنیم. در قابلمهای کره
را ریخته و بعد از اینکه آب شد، قارچ و آبلیمو را درون آن میریزیم. پس
از اینکه آب قارچها کمی کشیده شد، آن را به گوشت اضافه میکنیم. برنج را
آبکش کرده و بعد از اینکه کف قابلمه کمی روغن ریختیم، برنج و مواد را به
صورت لایهلایه ریخته و میگذاریم تا برنج دم بکشد.]
- برنج چهار پیمانه
- گوشت سردست یا ران بیاستخوان و قارچ از هر کدام ۵۰۰ گرم
- زعفران دمکرده سه قاشق سوپخوری
- پیاز خردشده و روغن از هر کدام نصف پیمانه
- کره ۵۰ گرم
- آبلیمو دو قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
قارچ پلو
طرز تهیه:
این پلوی خوشمزه به علت داشتن گوشت و قارچ از پروتئین بالایی برخوردار
است. یک غذای جدید برای افرادی که میخواهند در برنامه غذایی خود تنوع
ایجاد کنند. حتما این پلو را تهیه کرده و میل کنید. ابتدا پیاز را با دو
قاشق سوپخوری روغن تفت میدهیم. سپس گوشتهای خردشده را اضافه کرده و کمی
تفت میدهیم تا سرخ شود. بعد از اینکه گوشتها سرخ شدند، آب گرم اضافه
کرده و در قابلمه را میگذاریم تا بپزد. اواخر پخت نمک، فلفل و زعفران به
آن میافزاییم. بعد قارچها را شسته و درشت خرد میکنیم. در قابلمهای کره
را ریخته و بعد از اینکه آب شد، قارچ و آبلیمو را درون آن میریزیم. پس
از اینکه آب قارچها کمی کشیده شد، آن را به گوشت اضافه میکنیم. برنج را
آبکش کرده و بعد از اینکه کف قابلمه کمی روغن ریختیم، برنج و مواد را به
صورت لایهلایه ریخته و میگذاریم تا برنج دم بکشد.]