1 خورش سیب سرخ الخميس أكتوبر 13, 2011 8:19 am
Admin
Admin
مواد اولیه :
خورش سیب سرخ
طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با پیاز
سرخ شده کمی تفت دهید. دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت با
حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد. سیبهای پوست گرفته را داخل قابلمهای
قرار داده و با شکر مورد دلخواه و آب بپزید. توجه داشته باشید که سیبها
نباید شکل خود را از دست بدهند. سپس کمی شکر، آبلیمو، نمک و زعفران به
گوشت اضافه کرده تا دوباره بجوشد فقط تا میزانی که بپزد و له نشود. سپس
خورش را در ظرف کشیده و سیبها را کنار آن قرار دهید.
نکته:
۱٫ میتوانید به خورش سیب سرخ، مقداری سیر در زمان سرخ شدن پیازها اضافه کنید.
۲٫ برای زیباتر شدن رنگ سیبها میتوانید از اسانس خوراکی قرمز در پخت آنها کمک بگیرید.]
- گوشت ماهیچه یا مغز ران ۵۰۰ گرم
- سیب سفید یا قرمز متوسط هفت عدد
- پیاز سرخ شده سه تا چهار قاشق سوپخوری
- روغن ۱۰۰ گرم
- آبلیمو نصف استکان
- زعفران ساییده شده و نمک و فلفل و شکر به میزان لازم
- رب گوجهفرنگی نصف قاشق سوپخوری
خورش سیب سرخ
طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با پیاز
سرخ شده کمی تفت دهید. دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت با
حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد. سیبهای پوست گرفته را داخل قابلمهای
قرار داده و با شکر مورد دلخواه و آب بپزید. توجه داشته باشید که سیبها
نباید شکل خود را از دست بدهند. سپس کمی شکر، آبلیمو، نمک و زعفران به
گوشت اضافه کرده تا دوباره بجوشد فقط تا میزانی که بپزد و له نشود. سپس
خورش را در ظرف کشیده و سیبها را کنار آن قرار دهید.
نکته:
۱٫ میتوانید به خورش سیب سرخ، مقداری سیر در زمان سرخ شدن پیازها اضافه کنید.
۲٫ برای زیباتر شدن رنگ سیبها میتوانید از اسانس خوراکی قرمز در پخت آنها کمک بگیرید.]