Link:INB Home|INB English| INB русский язык|INB العربية|INB Türkiye|INB فارسی|INB Español|INB Français|INB Português|INB Deutsch|INB 國語|INB 中文|INB 日本语|INB 한국어|INB ภาษาไทย|INB tiếng Việt||خورش سیب سرخ
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum

الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

《《《《《《《上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforum》》》》》》》مشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي اذهب الى الأسفل  پيام [صفحه 1 از 1]

1خورش سیب سرخ Empty خورش سیب سرخ الخميس أكتوبر 13, 2011 8:19 am

Admin

Admin
Admin
مواد اولیه :


  • گوشت ماهیچه یا مغز ران ۵۰۰ گرم
  • سیب سفید یا قرمز متوسط هفت عدد
  • پیاز سرخ شده سه تا چهار قاشق سوپخوری
  • روغن ۱۰۰ گرم
  • آبلیمو نصف استکان
  • زعفران ساییده شده و نمک و فلفل و شکر به میزان لازم
  • رب گوجه‌فرنگی نصف قاشق سوپخوری







خورش سیب سرخ 634343078548798750.jpg-150x150

خورش سیب سرخ

طرز تهیه:

گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با پیاز
سرخ شده کمی تفت دهید. دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت با
حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد. سیب‌های پوست گرفته را داخل قابلمه‌ای
قرار داده و با شکر مورد دلخواه و آب بپزید. توجه داشته باشید که سیب‌ها
نباید شکل خود را از دست بدهند. سپس کمی شکر، آبلیمو، نمک و زعفران به
گوشت اضافه کرده تا دوباره بجوشد فقط تا میزانی که بپزد و له نشود. سپس
خورش را در ظرف کشیده و سیب‌ها را کنار آن قرار دهید.

نکته:

۱٫ می‌توانید به خورش سیب سرخ، مقداری سیر در زمان سرخ شدن پیازها اضافه کنید.

۲٫ برای زیباتر شدن رنگ سیب‌ها می‌توانید از اسانس خوراکی قرمز در پخت آنها کمک بگیرید.]

http://ir.inbforum.com

上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforumمشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي بازگشت به بالاي صفحه  پيام [صفحه 1 از 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد

Copyright ©2009-2010 LTD Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.

IT:SINGLESERVGoogle谷歌翻译TranslateFORUMSOFTLAYERGoogle谷歌广告联盟AdSenseAsia

 

©phpBB | Ahlamontada.com | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | التبليغ عن محتوى مخالف | آخر المواضيع