1 لپه پلو الخميس أكتوبر 13, 2011 8:25 am
Admin
Admin
مواد اولیه :
طرز تهیه:
گوشت را ریز خرد کرده و با پیاز خلال شده
و روغن تفت میدهیم. سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه کرده و با حرارت
ملایم گوشت را میپزیم. لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه میکنیم تا
۱۰ دقیقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگیرد.
برنج را آبکش میکنیم، مواد آماده شده
را با زعفران، فلفل و نمک مخلوط کرده و لابهلای برنج آبکشی میریزیم و
دم میکنیم. وقتی برنج به بخار افتاد کره آبشده را نیز روی آن اضافه
میکنیم. نکته:
اگر کره یا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه کنیم برنج، کره و روغن را جذب نکرده و ته قابلمه میرود.
طرز تهیه تهدیگ:
برای ته دیگ میتوان دو زرده تخممرغ،
دو قاشق ماست، دو قاشق کره و یک قاشق زعفران آبشده را با مقداری برنج
مخلوط کرده ته قابلمه ریخته و صاف میکنیم.]
- برنج شش پیمانه
- لپه یک و نیم پیمانه
- گوشت گوسفندی ۷۵۰ گرم
- پیاز یک عدد
- روغن مایع سه قاشق غذاخوری
- کره ۵۰ گرم
- زعفران دمکرده دو قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را ریز خرد کرده و با پیاز خلال شده
و روغن تفت میدهیم. سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه کرده و با حرارت
ملایم گوشت را میپزیم. لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه میکنیم تا
۱۰ دقیقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگیرد.
برنج را آبکش میکنیم، مواد آماده شده
را با زعفران، فلفل و نمک مخلوط کرده و لابهلای برنج آبکشی میریزیم و
دم میکنیم. وقتی برنج به بخار افتاد کره آبشده را نیز روی آن اضافه
میکنیم. نکته:
اگر کره یا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه کنیم برنج، کره و روغن را جذب نکرده و ته قابلمه میرود.
طرز تهیه تهدیگ:
برای ته دیگ میتوان دو زرده تخممرغ،
دو قاشق ماست، دو قاشق کره و یک قاشق زعفران آبشده را با مقداری برنج
مخلوط کرده ته قابلمه ریخته و صاف میکنیم.]