1 هــاواری پلـو الخميس أكتوبر 13, 2011 9:23 am
Admin
Admin
مواد اولیه :
ابتدا تمام مواد را به جز برنج با هم تفت میدهیم سپس از روی حرارت
برمیداریم برنج آبکش کرده را کمی زندهتر برداشته، مواد را لابهلای آن
قرار میدهیم. اگر شوید خشک بود در این زمان لابهلای برنج اضافه میکنیم
و میگذاریم که پلو دم بکشد.]
- برنج سه پیمانه
- سبزیپلو ( تره، جعفری، گشنیز و سبزی سیر) نیم کیلو
- شوید خشک یا تازه سه قاشق غذاخوری
- میگو یا فیله ماهی ۱۰۰ گرم
- کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
- روغن به مقدار لازم
- زعفران، زردچوبه، نمک، فلفل، ادویه کاری و تخم گشنیز به میزان لازم
- سیر دو تا سه حبه
ابتدا تمام مواد را به جز برنج با هم تفت میدهیم سپس از روی حرارت
برمیداریم برنج آبکش کرده را کمی زندهتر برداشته، مواد را لابهلای آن
قرار میدهیم. اگر شوید خشک بود در این زمان لابهلای برنج اضافه میکنیم
و میگذاریم که پلو دم بکشد.]