1 خـاگینــه(قیقناق) الخميس أكتوبر 13, 2011 9:57 am
Admin
Admin
مواد اولیه :
طرز تهیه :
ابتدا تخممرغها را با چنگال هم میزنیم،
سپس آرد، شکر، گردوی خرد شده و پودرهل را به تخممرغها اضافه کرده و هم
زدن را ادامه میدهیم. از طرفی در تابه روغن ریخته و روی شعله میگذاریم
تا داغ شود، مخلوط مواد را درون تابه میریزیم، در آن را گذاشته و حرارت
را کم کرده تا تخممرغها بپزند. بعد از پخت، خاگینه را در ظرف مناسبی
گذاشته و روی آن را با دارچین و پودرقند تزئین میکنیم.
عصرانه محلی تبریز]
- آرد – یک قاشق غذاخوری
- تخممرغ – چهار عدد
- دارچین – یک قاشق چایخوری
- پودرهل – مقداری
- شکر – سه قاشق غذاخوری
- گردوی خرد شده – مقداری
طرز تهیه :
ابتدا تخممرغها را با چنگال هم میزنیم،
سپس آرد، شکر، گردوی خرد شده و پودرهل را به تخممرغها اضافه کرده و هم
زدن را ادامه میدهیم. از طرفی در تابه روغن ریخته و روی شعله میگذاریم
تا داغ شود، مخلوط مواد را درون تابه میریزیم، در آن را گذاشته و حرارت
را کم کرده تا تخممرغها بپزند. بعد از پخت، خاگینه را در ظرف مناسبی
گذاشته و روی آن را با دارچین و پودرقند تزئین میکنیم.
عصرانه محلی تبریز]