1 بـریانی (غذای مخصوص اصفهان) الخميس أكتوبر 13, 2011 11:42 pm
Admin
Admin
مواد اولیه :
طرز تهیه :
پیاز را در کره یا روغن سرخ کرده به آن زردچوبه بزنید پس از
اندکی هم زدن، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و دوباره به هم بزنید، سپس
دارچین، نمک، فلفل سیاه، جعفری و مقداری آب اضافه کرده، حرارت گاز را
پایین آورده به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه روی گاز ملایم بپزید.
این غذا با نان سنگک خوشمزهتر است.]
- پیاز رنده شده – سه عدد
- کره – یک سوم فنجان
- زردچوبه – یک قاشق چایخوری
- گوشت گوسفند بیچربی چرخ کرده – یک کیلوگرم
- آب – نصف فنجان
- جعفری خرد شده – یک فنجان
- نمک، دارچین و فلفل – به مقدار لازم
طرز تهیه :
پیاز را در کره یا روغن سرخ کرده به آن زردچوبه بزنید پس از
اندکی هم زدن، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و دوباره به هم بزنید، سپس
دارچین، نمک، فلفل سیاه، جعفری و مقداری آب اضافه کرده، حرارت گاز را
پایین آورده به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه روی گاز ملایم بپزید.
این غذا با نان سنگک خوشمزهتر است.]