1 چـخرتـمه الخميس أكتوبر 13, 2011 11:51 pm
Admin
Admin
مواد اولیه :
(کوکوی مرغ گیلانی)
طرز تهیه:
زعفران، نمک، فلفل و تخممرغ را مقداری هم زده، سپس مرغ و آبلیمو را به
این مواد اضافه کرده و هم زدن را ادامه میدهیم بعد مانند کوکوی معمولی در
روغن سرخ میکنیم.
کل انرژی این غذای محلی ۱۳۰۰ کیلوکالری]
- مرغ پخته و خرد شده نیم کیلوگرم
- تخممرغ چهار عدد
- آبلیمو نصف استکان
- زعفران آبکرده در صورت تمایل کمی
- نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
(کوکوی مرغ گیلانی)
طرز تهیه:
زعفران، نمک، فلفل و تخممرغ را مقداری هم زده، سپس مرغ و آبلیمو را به
این مواد اضافه کرده و هم زدن را ادامه میدهیم بعد مانند کوکوی معمولی در
روغن سرخ میکنیم.
کل انرژی این غذای محلی ۱۳۰۰ کیلوکالری]