Link:INB Home|INB English| INB русский язык|INB العربية|INB Türkiye|INB فارسی|INB Español|INB Français|INB Português|INB Deutsch|INB 國語|INB 中文|INB 日本语|INB 한국어|INB ภาษาไทย|INB tiếng Việt||ماهی با قارچ و اسفناج
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum

الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

《《《《《《《上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforum》》》》》》》مشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي اذهب الى الأسفل  پيام [صفحه 1 از 1]

1ماهی با قارچ و اسفناج Empty ماهی با قارچ و اسفناج الخميس أكتوبر 13, 2011 11:55 pm

Admin

Admin
Admin
مواد لازم:
روغن زیتون=۱/۴ فنجان
نمک=۱/۲ قاشق چای خوری
میگوی بزرگ، تازه یا فریز شده و پوست کنده=۱ بسته
مغز کاهو، از طول نصف شده=۲ عدد
پنیر پارمیزان نازک رنده شده=۱/۴ فنجان
لیمو ترش=۲ عدد
روغن زیتون
فلفل سیاه

ماهی با قارچ و اسفناج 450_1289728124_original_mazeixpjgqdbohsuknrt-150x150

طرز تهیه:
در یک کاسه کوچک ۱/۴ فنجان روغن زیتون و ۱/۲ نمک را ریخته و باسرعت با هم
مخلوط کرده و کاهو و میگو را در آن قرار می‌دهیم. روی ۴ سیخ فلزی ۱۰ اینچی
میگو ها را قرار داده و بین هر میگو ۴/۱ اینچ فاصله می گذاریم.
۲- زغال چوب را برای کباب کردن آماده می‌کنیم و میگو ها را برای مدت ۴ تا
۸ دقیقه یا تا زمانی که کدر شود روی آتش مستقیم قرار می‌دهیم. بعد آن را
می‌چرخانیم تا قسمت پشت آن نیز پخته شود. بعد کاهو ها را روی آتش مستقیم
به مدت ۲ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که نشانه های پلاسیدگی روی آن ها دیده
شود قرار می‌دهیم تا کباب شوند. ( برای کباب کردن روی شعله گاز باید مراحل
آن را روی حرارت متوسط قرار دهیم.)
۳- کاهو را در کاسه قرار دهید و میگو ها را از سیخ در آورده و در کنار
کاهو بچینید و به صورت کم کم پنیر پارمیزان رنده شده را روی آن بپاشید. و
آب یک لیمو ترش را گرفته و روی آ بریزی. بعد روغن زیتون را به آن اضافه
کنید. و روی آ نها نمک و فلفل بپاشید و بقیه لیمو ترش ها را در کنار سالاد
سرو کنید.
*اگر خواستید که بجز سیخ کردن میگو راه دیگری را انتخاب کنید می‌توانید به
جای سیخ کردن آن ها را در گریل درست کنید. گریل فر را قبل از شروع برای
مدت ۵ دقیقه حرارت دهید بعد میگو ها را برای ۵ تا ۸ دقیقه در آن قرار دهید.]

http://ir.inbforum.com

上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforumمشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي بازگشت به بالاي صفحه  پيام [صفحه 1 از 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد

Copyright ©2009-2010 LTD Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.

IT:SINGLESERVGoogle谷歌翻译TranslateFORUMSOFTLAYERGoogle谷歌广告联盟AdSenseAsia

 

©phpBB | منتدى مجاني | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | التبليغ عن محتوى مخالف | آخر المواضيع