1 سوپ برنج و هـــــویـــج برای کودکان الأحد أكتوبر 09, 2011 9:02 am
Admin
Admin
مواد لازم:
روش تهیه:
ابتدا مرغ را ریز خرد کرده و با پیاز که آن را به چند قسمت تقسیم
کردهایم و تکههای فلفل دلمهای داخل قابلمهای گود ریخته و با کمی روغن
زیتون تفت میدهیم. به مرغ نمک و کمی زعفران اضافه میکنیم . آب را داخل
قابلمه ریخته و میگذاریم تا مرغ بپزد. در اواخر پخت مثلا نیم ساعت بعد،
پلو را اضافه کرده و اجازه میدهیم تمام مواد با هم بجوشند. شیر را وقتی
که تمام مواد پختند اضافه کرده و هم میزنیم. سپس خامه را اضافه کرده و
وقتی گرم شد، سوپ را داخل مخلوطکن ریخته و دوباره آن را داخل قابلمه
ریخته و در نهایت هویج پخته و خرد شده را نیز به آن اضافه کرده و هنگام
سرو گرم میکنیم. این سوپ با آب لیمو ترش تازه سرو میشود.]
- پلو پخته و دم کشیده: ۲ لیوان
- خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
- سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
- پیاز: یک عدد
- فلفل دلمهای: ۲ تا ۳ تکه کوچک
- نمک: به میزان دلخواه
- شیر: ۲ لیوان
- آب: ۲ لیوان
- هویج پخته و خرد شده: نصف لیوان
روش تهیه:
ابتدا مرغ را ریز خرد کرده و با پیاز که آن را به چند قسمت تقسیم
کردهایم و تکههای فلفل دلمهای داخل قابلمهای گود ریخته و با کمی روغن
زیتون تفت میدهیم. به مرغ نمک و کمی زعفران اضافه میکنیم . آب را داخل
قابلمه ریخته و میگذاریم تا مرغ بپزد. در اواخر پخت مثلا نیم ساعت بعد،
پلو را اضافه کرده و اجازه میدهیم تمام مواد با هم بجوشند. شیر را وقتی
که تمام مواد پختند اضافه کرده و هم میزنیم. سپس خامه را اضافه کرده و
وقتی گرم شد، سوپ را داخل مخلوطکن ریخته و دوباره آن را داخل قابلمه
ریخته و در نهایت هویج پخته و خرد شده را نیز به آن اضافه کرده و هنگام
سرو گرم میکنیم. این سوپ با آب لیمو ترش تازه سرو میشود.]