1 روش تهيهي کتلت عدس و زيره الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 9:02 am
Admin
Admin
بلغور
گندم را دو ساعت خیس کرده سپس با مقداری آب پخته و آبکش کنید و آن را با
گوشت چرخکرده، عدس پخته، پیاز رنده و سیر خردشده مخلوط کرده و ورز دهید.
گندم را دو ساعت خیس کرده سپس با مقداری آب پخته و آبکش کنید و آن را با
گوشت چرخکرده، عدس پخته، پیاز رنده و سیر خردشده مخلوط کرده و ورز دهید.
مواد اولیه:
گوشت چرخکرده 150 گرم
بلغور گندم پخته و عدس پخته از هر کدام یک پیمانه
آرد سوخاری دو قاشق غذاخوری
پیاز دو عدد
سیر چهار حبه
زیره یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
*
بلغور گندم را دو ساعت خیس کرده سپس با مقداری آب پخته و آبکش کنید و آن
را با گوشت چرخکرده، عدس پخته، پیاز رنده و سیر خردشده مخلوط کرده و ورز
دهید.
* نمک، فلفل، زیره
و آرد سوخاری را اضافه کرده و مخلوط کنید. (میتوانید عدس را به صورت پوره
یا به همان شکل استفاده کنید.) از مواد به اندازه گردو برداشته، گرد کرده
و در مقداری روغن سرخ کنید.
* سپس با سیبزمینی خلال و سرخشده سرو کنید.
نکته
این کتلت را با سس هم میتوانید سرو کنید در
این صورت دو عدد گوجهفرنگی رنده شده و یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی را
با کره تفت داده و روی کتلت بریزید.]