1 جعفری قورمه الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 9:37 am
Admin
Admin
مواد اولیه :
طرزتهیه:
یه وقت جعفری قورمه رو با قورمهسبزی اشتباه نگیرین. این غذای خوشمزه، مخصوص گیلانیهاست. جعفری قورمه رو بپزین و حالش رو ببرین.
ابتدا گوشت را خرد کرده و با لوبیا میگذاریم بپزد. سبزی را
شسته پس از اینکه آب آن کشیده شد خرد میکنیم. سپس با روغن به آرامی سرخ
کرده و هر چند دقیقه یکبار سبزی را هم میزنیم. نمک، فلفل و زردچوبه را
اضافه میکنیم. پس از اینکه سبزی سرخ شد رب گوجهفرنگی و آبغوره را داخل
سبزی میریزیم بعد همه مواد را به قابلمه گوشت اضافه کرده و میگذاریم به
مدت ۲۰ دقیقه غذا جا بیفتد.]
- جعفری و تره ۵۰۰ گرم
- گوشت ۲۵۰ گرم
- لوبیا چشمبلبلی ۱۰۰ گرم
- رب گوجهفرنگی و آبغوره از هر کدام دو قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل وزردچوبه و روغن به میزان لازم
جعفری قورمه
طرزتهیه:
یه وقت جعفری قورمه رو با قورمهسبزی اشتباه نگیرین. این غذای خوشمزه، مخصوص گیلانیهاست. جعفری قورمه رو بپزین و حالش رو ببرین.
ابتدا گوشت را خرد کرده و با لوبیا میگذاریم بپزد. سبزی را
شسته پس از اینکه آب آن کشیده شد خرد میکنیم. سپس با روغن به آرامی سرخ
کرده و هر چند دقیقه یکبار سبزی را هم میزنیم. نمک، فلفل و زردچوبه را
اضافه میکنیم. پس از اینکه سبزی سرخ شد رب گوجهفرنگی و آبغوره را داخل
سبزی میریزیم بعد همه مواد را به قابلمه گوشت اضافه کرده و میگذاریم به
مدت ۲۰ دقیقه غذا جا بیفتد.]