1 سالاد عدس با لبو الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 4:15 pm
Admin
Admin
مواد اولیه :
سالاد عدس با لبو
طرز تهیه:
عدس را دو ساعت خیس کرده و با یک قاشق سوپخوری نمک بپزید. لبو و هویج
پخته را خلالی خرد کنید. پیاز را خرد کرده و با روغن زیتون، آبلیمو، سرکه،
نمک، گلپر و فلفل مخلوط کنید. این مواد را با عدس، لبو، هویج، فلفل
دلمهای و جعفری مخلوط کرده و دو عدد از تخممرغها را در سالاد رنده
کنید. روی سالاد را با گوجهفرنگی، لبو، کاهو و تخممرغ تزئین نمائید.]
- عدس پختهشده ۳۰۰ گرم
- پیاز متوسط سه عدد
- هویج پختهشده ۲۰۰ گرم
- جعفری خردشده و روغن زیتون از هر کدام ۱۰۰ گرم
- لبو پختهشده ۵۰۰ گرم
- گلپر، نمک و فلفل به میزان لازم
- تخممرغ آبپز سه عدد
- فلفل دلمهای رنگی (قرمز) یک عدد
- سرکه سیب سه قاشق سوپخوری
- آبلیمو تازه چهار قاشق سوپخوری
سالاد عدس با لبو
طرز تهیه:
عدس را دو ساعت خیس کرده و با یک قاشق سوپخوری نمک بپزید. لبو و هویج
پخته را خلالی خرد کنید. پیاز را خرد کرده و با روغن زیتون، آبلیمو، سرکه،
نمک، گلپر و فلفل مخلوط کنید. این مواد را با عدس، لبو، هویج، فلفل
دلمهای و جعفری مخلوط کرده و دو عدد از تخممرغها را در سالاد رنده
کنید. روی سالاد را با گوجهفرنگی، لبو، کاهو و تخممرغ تزئین نمائید.]