1 شـله مشهـدی الخميس أكتوبر 13, 2011 11:40 pm
Admin
Admin
مواد اولیه :
طرز تهیه (برا ی۱۵ نفر):
ابتدا تمام حبوبات خیس خورده از شب قبل را به همراه گوشت و
پیاز خرد شده حرارت میدهیم تا کاملا پخته شود ، در حین پخت حبوبات، مرتب
هم بزنید تا مواد کاملا له شود و به شکل حلیم دربیاید.
سپس در اواسط پخت، ادویهها را
اضافه کرده و دائم با گوشتکوب برقی یا دستی، مواد را مخلوط میکنیم تا له
شود. غذا آماده سرو است و در آخر قیمه را روی شله میریزیم.
نکات مهم:
۱- از گوشت گوسفندی استفاده شود.
۲- این غذا در حدود شش تا هفت ساعت روی حرارت، هم زده میشود.
۳- شله مشهدی یکی از اصیلترین غذاهای مشهد است
۴- این غذا را با قیمه آماده که شامل لپه، گوشت، پیاز و ربگوجهفرنگی است تزئین کنید.]
- گوشت و گردن گوسفندی – یک کیلوگرم
- لوبیا قرمز – یک پیمانه
- لوبیا سفید – یک پیمانه
- لوبیا چیتی – یک پیمانه
- نخود – یک پیمانه
- بلغور گندم – یک پیمانه
- نمک، فلفل، دارچین و زنجبیل – به میزان لازم
- برنج نیمه- دو پیمانه
طرز تهیه (برا ی۱۵ نفر):
ابتدا تمام حبوبات خیس خورده از شب قبل را به همراه گوشت و
پیاز خرد شده حرارت میدهیم تا کاملا پخته شود ، در حین پخت حبوبات، مرتب
هم بزنید تا مواد کاملا له شود و به شکل حلیم دربیاید.
سپس در اواسط پخت، ادویهها را
اضافه کرده و دائم با گوشتکوب برقی یا دستی، مواد را مخلوط میکنیم تا له
شود. غذا آماده سرو است و در آخر قیمه را روی شله میریزیم.
نکات مهم:
۱- از گوشت گوسفندی استفاده شود.
۲- این غذا در حدود شش تا هفت ساعت روی حرارت، هم زده میشود.
۳- شله مشهدی یکی از اصیلترین غذاهای مشهد است
۴- این غذا را با قیمه آماده که شامل لپه، گوشت، پیاز و ربگوجهفرنگی است تزئین کنید.]