Link:INB Home|INB English| INB русский язык|INB العربية|INB Türkiye|INB فارسی|INB Español|INB Français|INB Português|INB Deutsch|INB 國語|INB 中文|INB 日本语|INB 한국어|INB ภาษาไทย|INB tiếng Việt||خـورش نخود آله(دونیم کاشـان)
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum

الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

《《《《《《《上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforum》》》》》》》مشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي اذهب الى الأسفل  پيام [صفحه 1 از 1]

1خـورش نخود آله(دونیم کاشـان) Empty خـورش نخود آله(دونیم کاشـان) الخميس أكتوبر 13, 2011 11:43 pm

Admin

Admin
Admin

  • نخود – یک پیمانه
  • گوشت مغزران گوسفند – نیم کیلو
  • پیاز – سه عدد
  • پوره گوجه‌فرنگی – نصف پیمانه
  • رب‌گوجه‌فرنگی – ۴/۱پیمانه
  • زعفران – نصف قاشق چایخوری
  • لیموعمانی – پنج عدد
  • دارچین – نصف قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل – به میزان لازم
  • روغن – به میزان لازم
  • گلاب – یک قاشق سوپخوری



خـورش نخود آله(دونیم کاشـان) 633892287635375000.jpg
طرز تهیه:



ابتدا نخودها را که از قبل خیس
کرده بودیم، پوست گرفته، به دو قسمت تقسیم کرده و پیازها را خرد و مقداری
تفت داده تا طلایی رنگ شود، گوشت و نخودها را اضافه کرده و به آنها
زردچوبه می‌زنیم سپس آب می‌ریزیم تا نیم‌پز شوند .در مرحله بعد پوره
گوجه‌فرنگی، زعفران و رب‌گوجه‌فرنگی را می‌افزاییم، یک ربع آخر،
لیموعمانی، نمک، فلفل و دارچین را اضافه می کنیم و در صورت تمایل
می‌توانیم گلاب بریزیم.

* این غذا در شهرهای کاشان و یزد پخته می‌شود و در شهر یزد به قیمه یزدی معروف می‌باشد.

* آله در زبان محلی شهر کاشان معنی نیمه و نصفه می‌دهد.]

http://ir.inbforum.com

上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforumمشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي بازگشت به بالاي صفحه  پيام [صفحه 1 از 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد

Copyright ©2009-2010 LTD Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.

IT:SINGLESERVGoogle谷歌翻译TranslateFORUMSOFTLAYERGoogle谷歌广告联盟AdSenseAsia

 

©phpBB | Ahlamontada.com | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | التبليغ عن محتوى مخالف | آخر المواضيع