1 شیــرینی پـــا درازی الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 4:54 pm
Admin
Admin
مواد اولیه :
طرز تهیه:
پودر قند، تخممرغ و وانیل را
با هم مخلوط میکنیم و با چنگال کمی میزنیم. هر سه آرد را با هم الک
میکنیم و با روغن مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم، سپس پودر قند و تخممرغ
را آرامآرام به روغن اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمیر به دست آید.
حدود یک ساعت درون یخچال استراحت میدهیم. سپس روی میز پهن میکنیم و قالب
میزنیم، جهت تزئین روی آن ابتدا سفیده تخممرغ سپس مخلوط زرده و زعفران
را با برس میمالیم و با چنگال خط میکشیم، همچنین کنجد و پودر پسته را
روی آن میریزیم. سپس آن را به مدت ۳۰- ۲۰ دقیقه درون فر با حرارت ۱۸۰
درجه سانتیگراد قرار میدهیم. پس از این که از فر خارج و کمی خنک شد آن
را از سینی جدا میکنیم و درون ظرف موردنظر میگذاریم.]
- روغن جامد – ۲۵۰ گرم
- آرد گندم – ۱۲۵ گرم
- آرد نخودچی – ۱۵۰ گرم
- آرد برنج – ۱۲۵ گرم
- وانیل – ™ قاشق چایخوری
- تخممرغ – دو عدد
- پودر قند – ۱۵۰ گرم
- کنجد – مقداری برای تزئین
- پودر پسته – مقداری برای تزئین
طرز تهیه:
پودر قند، تخممرغ و وانیل را
با هم مخلوط میکنیم و با چنگال کمی میزنیم. هر سه آرد را با هم الک
میکنیم و با روغن مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم، سپس پودر قند و تخممرغ
را آرامآرام به روغن اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمیر به دست آید.
حدود یک ساعت درون یخچال استراحت میدهیم. سپس روی میز پهن میکنیم و قالب
میزنیم، جهت تزئین روی آن ابتدا سفیده تخممرغ سپس مخلوط زرده و زعفران
را با برس میمالیم و با چنگال خط میکشیم، همچنین کنجد و پودر پسته را
روی آن میریزیم. سپس آن را به مدت ۳۰- ۲۰ دقیقه درون فر با حرارت ۱۸۰
درجه سانتیگراد قرار میدهیم. پس از این که از فر خارج و کمی خنک شد آن
را از سینی جدا میکنیم و درون ظرف موردنظر میگذاریم.]