1 دلمه برگ مو الأحد أكتوبر 09, 2011 9:00 am
Admin
Admin
مواد اولیه :
گوشت چرخکرده را در پیازداغ تفت داده، زرشک و گوجه درختی
را اضافه میکنیم. بلغورگندم و برنج را چند ساعت خیس کرده و با دو قاشق
غذاخوری روغن با کمی آب میپزیم و به آن زعفران میزنیم. سپس سبزیهای
خردشده را به مواد اضافه کرده و باقلا را هم جداگانه آبپز میکنیم. کلیه
مواد فوق را با هم در یک ظرف مناسب مخلوط کرده و طوری هم میزنیم که خمیر
نشود. سرکه و شکر را مخلوط کرده و دو قاشق غذاخوری آن را به مواد بالا
میافزاییم. سپس مخلوط آماده شده را در برگها قرار داده و میپیچیم. در
ظرف مورد نظر دو لایه برگ خالی قرار میدهیم و بعد دلمههای خام را به
صورت فشرده در کنار هم قرار میدهیم. مقداری پیازداغ، زردچوبه، فلفل،
روغن و یک لیوان آب مخلوط کرده و آن را روی دلمه میریزیم و دم میکنیم.
ده دقیقه قبل از تمام شدن مرحله پخت، باقیمانده سرکه و شکر را اضافه
میکنیم.
نکته:
اگر سرکه را در هنگام دم گذاشتن اضافه کنیم باعث سفت شدن برگها میشود.
سبزی دلمه شامل (تره، جعفری، گشنیز، پیازچه، شوید، ریحان، ترخون، مرزه و نعنا) میباشد.]
- گوشت چرخکرده نیم کیلوگرم
- برنج یک پیمانه
- بلغور گندم و باقلای خرد شده و گوجه درختی ورق شده و پیاز داغ از هر کدام نصف پیمانه
- رب گوجهفرنگی و زعفران آب شده از هر کدام سه قاشق غذاخوری
- نمک، زردچوبه، فلفل سیاه وقرمز و برگ مو به میزان لازم
- روغن یک و نیم پیمانه
- سرکه نصف پیمانه
- شکر پنج قاشق غذاخوری
- سبزی دلمه چهار پیمانه
- زرشک ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه:
گوشت چرخکرده را در پیازداغ تفت داده، زرشک و گوجه درختی
را اضافه میکنیم. بلغورگندم و برنج را چند ساعت خیس کرده و با دو قاشق
غذاخوری روغن با کمی آب میپزیم و به آن زعفران میزنیم. سپس سبزیهای
خردشده را به مواد اضافه کرده و باقلا را هم جداگانه آبپز میکنیم. کلیه
مواد فوق را با هم در یک ظرف مناسب مخلوط کرده و طوری هم میزنیم که خمیر
نشود. سرکه و شکر را مخلوط کرده و دو قاشق غذاخوری آن را به مواد بالا
میافزاییم. سپس مخلوط آماده شده را در برگها قرار داده و میپیچیم. در
ظرف مورد نظر دو لایه برگ خالی قرار میدهیم و بعد دلمههای خام را به
صورت فشرده در کنار هم قرار میدهیم. مقداری پیازداغ، زردچوبه، فلفل،
روغن و یک لیوان آب مخلوط کرده و آن را روی دلمه میریزیم و دم میکنیم.
ده دقیقه قبل از تمام شدن مرحله پخت، باقیمانده سرکه و شکر را اضافه
میکنیم.
نکته:
اگر سرکه را در هنگام دم گذاشتن اضافه کنیم باعث سفت شدن برگها میشود.
سبزی دلمه شامل (تره، جعفری، گشنیز، پیازچه، شوید، ریحان، ترخون، مرزه و نعنا) میباشد.]