1 کبه لبنانی الأحد أكتوبر 09, 2011 9:02 am
Admin
Admin
مواد اولیه :
طرز تهیه:
خانم سیاحی که از همکاران جدید ما هستند برای این شماره یک
غذای خوشمزه لبنانی در نظر گرفتند که به نظر من خیلی شبیه کوفته خودمان
است.
برای تهیه این غذا بلغور را ۱۰ دقیقه در آب گرم خیسانده تا
پف کند. سپس آبکش کرده تا آب اضافی آن برود درون غذاساز ریخته با پیاز،
گوشت، نمک، فلفل و ادویه خوب مخلوط میکنیم. آرد سمولینا را اضافه
میکنیم، پس از اینکه مواد خوب مخلوط شد در یخچال گذاشته تا منسجم شود در
این فاصله مواد میانی را تهیه میکنیم.
پیاز خرد شده را کمی تفت میدهیم سپس گوشت را اضافه کرده پس
از اینکه گوشت تغییر رنگ پیدا کرد نمک، فلفل و ادویه را اضافه میکنیم.
پس از پختن کامل گوشت، زرشک خیس خورده و آبکش شده و خلالها را اضافه
میکنیم و تفت میدهیم سپس از روی حرارت برمیداریم تا زرشک و خلالها
نسوزد.
از مواد کبه به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست گود
میکنیم سپس با مواد میانی درون آن را پر کرده و میبندیم، برای فرم دهی
کبه و انسجام بیشتر یک کاسه آب یخ که کمی نشاسته به آن اضافه کردهایم
کنار دستمان میگذاریم و دست را به آن آغشته کرده و کبه را فرم میدهیم.
در آخر در روغن فراوان با حرارت ملایم سرخ کرده تا کبه مغز پخت شود. نکته:
در صورت در دسترس نبودن آرد سمولینا، از یک پیمانه بلغور استفاده کنید.]
- گوشت چرخ شده یک کیلوگرم
- بلغور نرم دو و نیم پیمانه
- نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
- آرد سمولینا یک پیمانه
- پیاز متوسط رندهشده یک عدد
- مواد میانی:
- گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم
- خلال بادام و پسته و زرشک پیمانه
- نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
- پیاز خرد شده یک عدد
طرز تهیه:
خانم سیاحی که از همکاران جدید ما هستند برای این شماره یک
غذای خوشمزه لبنانی در نظر گرفتند که به نظر من خیلی شبیه کوفته خودمان
است.
برای تهیه این غذا بلغور را ۱۰ دقیقه در آب گرم خیسانده تا
پف کند. سپس آبکش کرده تا آب اضافی آن برود درون غذاساز ریخته با پیاز،
گوشت، نمک، فلفل و ادویه خوب مخلوط میکنیم. آرد سمولینا را اضافه
میکنیم، پس از اینکه مواد خوب مخلوط شد در یخچال گذاشته تا منسجم شود در
این فاصله مواد میانی را تهیه میکنیم.
پیاز خرد شده را کمی تفت میدهیم سپس گوشت را اضافه کرده پس
از اینکه گوشت تغییر رنگ پیدا کرد نمک، فلفل و ادویه را اضافه میکنیم.
پس از پختن کامل گوشت، زرشک خیس خورده و آبکش شده و خلالها را اضافه
میکنیم و تفت میدهیم سپس از روی حرارت برمیداریم تا زرشک و خلالها
نسوزد.
از مواد کبه به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست گود
میکنیم سپس با مواد میانی درون آن را پر کرده و میبندیم، برای فرم دهی
کبه و انسجام بیشتر یک کاسه آب یخ که کمی نشاسته به آن اضافه کردهایم
کنار دستمان میگذاریم و دست را به آن آغشته کرده و کبه را فرم میدهیم.
در آخر در روغن فراوان با حرارت ملایم سرخ کرده تا کبه مغز پخت شود. نکته:
در صورت در دسترس نبودن آرد سمولینا، از یک پیمانه بلغور استفاده کنید.]