1 بیشت واش الأحد أكتوبر 09, 2011 9:05 am
Admin
Admin
مواد اولیه :
ابتدا عدس را با آب بپزید، اسفناج، شیر و سیبزمینی را
اضافه کرده تا نیم ساعت پخته و نرم شود. در یک تابه روغن ریخته و تمامی
ادویهها را در آن تفت دهید و بعد گردو و نمک را اضافه کرده و با مواد
داخل قابلمه ترکیب کنید و چند دقیقه روی حرارت گذاشته تا آماده شود.]
- عدس خیس کرده دو پیمانه
- اسفناج دو کیلوگرم
- سیبزمینی خرد شده سه عدد
- شیر یک لیتر
- روغن نصف پیمانه
- فلفل سیاه دو قاشق چایخوری
- پودر زیره سبز یک قاشق چایخوری
- گردو خرد شده یک پیمانه
- نمک یک قاشق غذاخوری
بیشت واش
غذای گیاهی
غذای محلی شهرستان کندلوس
طرز تهیه:
ابتدا عدس را با آب بپزید، اسفناج، شیر و سیبزمینی را
اضافه کرده تا نیم ساعت پخته و نرم شود. در یک تابه روغن ریخته و تمامی
ادویهها را در آن تفت دهید و بعد گردو و نمک را اضافه کرده و با مواد
داخل قابلمه ترکیب کنید و چند دقیقه روی حرارت گذاشته تا آماده شود.]