1 کدو ترش الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 9:38 am
Admin
Admin
مواد اولیه :
غذای محلی شهرگرگـان
طرز تهیه:
این غذای گرگانی را من در یک روستا در گرگان یاد گرفتهام.
شما میتوانید با حداقل هزینه یک غذای عالی، شیک، خوشمزه و سالم برای
مهمانهای خود تدارک ببینید.
کدو را شسته و خرد کرده با روغن سرخ میکنیم و کنار
میگذاریم بعد پیازها را با روغن سرخ کرده و به کدو اضافه میکنیم. سپس
سیرها را خرد کرده سرخ میکنیم و به مخلوط پیاز و کدو افزوده نمک، فلفل،
آب نارنج و رب انار را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم تا همه مواد پخته و
طعمشان به خورد هم بروند در آخر آن را میکوبیم و روی آن را با پیازداغ،
سیر، نعنا داغ و گردو تزیین میکنیم. این غذا باید آن قدر بپزد که به روغن
بیفتد بعد آن را با برنج کته شده یا نان میل میکنیم.
این غذای گرگانی را من در یک روستا در گرگان یاد گرفتهام.
شما میتوانید با حداقل هزینه یک غذای عالی، شیک، خوشمزه و سالم برای
مهمانهای خود تدارک ببینید.
کدو را شسته و خرد کرده با روغن سرخ میکنیم و کنار
میگذاریم بعد پیازها را با روغن سرخ کرده و به کدو اضافه میکنیم. سپس
سیرها را خرد کرده سرخ میکنیم و به مخلوط پیاز و کدو افزوده نمک، فلفل،
آب نارنج و رب انار را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم تا همه مواد پخته و
طعمشان به خورد هم بروند در آخر آن را میکوبیم و روی آن را با پیازداغ،
سیر، نعنا داغ و گردو تزیین میکنیم. این غذا باید آن قدر بپزد که به روغن
بیفتد بعد آن را با برنج کته شده یا نان میل میکنیم.
نکتــه:
در صورت نبودن روغن حیوانی از روغن جامد استفاده شود.]
- کدو یک کیلوگرم
- پیاز خردشده سه عدد
- سیر یک بوته کامل
- رب انار یک قاشق غذاخوری
- آب نارنج دو قاشق غذاخوری
- روغن حیوانی سه قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- نعنا داغ به میزان لازم
کدو ترش
غذای محلی شهرگرگـان
طرز تهیه:
این غذای گرگانی را من در یک روستا در گرگان یاد گرفتهام.
شما میتوانید با حداقل هزینه یک غذای عالی، شیک، خوشمزه و سالم برای
مهمانهای خود تدارک ببینید.
کدو را شسته و خرد کرده با روغن سرخ میکنیم و کنار
میگذاریم بعد پیازها را با روغن سرخ کرده و به کدو اضافه میکنیم. سپس
سیرها را خرد کرده سرخ میکنیم و به مخلوط پیاز و کدو افزوده نمک، فلفل،
آب نارنج و رب انار را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم تا همه مواد پخته و
طعمشان به خورد هم بروند در آخر آن را میکوبیم و روی آن را با پیازداغ،
سیر، نعنا داغ و گردو تزیین میکنیم. این غذا باید آن قدر بپزد که به روغن
بیفتد بعد آن را با برنج کته شده یا نان میل میکنیم.
این غذای گرگانی را من در یک روستا در گرگان یاد گرفتهام.
شما میتوانید با حداقل هزینه یک غذای عالی، شیک، خوشمزه و سالم برای
مهمانهای خود تدارک ببینید.
کدو را شسته و خرد کرده با روغن سرخ میکنیم و کنار
میگذاریم بعد پیازها را با روغن سرخ کرده و به کدو اضافه میکنیم. سپس
سیرها را خرد کرده سرخ میکنیم و به مخلوط پیاز و کدو افزوده نمک، فلفل،
آب نارنج و رب انار را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم تا همه مواد پخته و
طعمشان به خورد هم بروند در آخر آن را میکوبیم و روی آن را با پیازداغ،
سیر، نعنا داغ و گردو تزیین میکنیم. این غذا باید آن قدر بپزد که به روغن
بیفتد بعد آن را با برنج کته شده یا نان میل میکنیم.
نکتــه:
در صورت نبودن روغن حیوانی از روغن جامد استفاده شود.]