1 دلمه کلم الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 2:37 pm
Admin
Admin
- لپه و برنج و روغن هرکدام نصف پیمانه
- پیاز خردشده یک عدد
- گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- زردچوبه یک قاشق مرباخوری
- کلمپیچ یک عدد
- زعفران دمکرده دو قاشق سوپخوری
- سرکه قرمز دو قاشق سوپخوری
- شکر دو قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
دلمه کلم
طرز تهیه:
دلمهکلم را اکثر شما بلدید البته این غذا سختیها خودش را
هم دارد بنابراین با من همراه شوید تا این غذا را به آسانی یاد بگیرید.
لپهها را از دو ساعت قبل با آب و نمک خیس میکنیم. سپس آن را پخته و در
صافی میریزیم. برنج را هم به مدت دو ساعت خیس کرده و آن را هم در صافی
میگذاریم.
تابه را روی حرارت گذاشته داخل آن کمی روغن میریزیم. پیاز
خردشده را درون روغن تفت میدهیم تا طلایی شود. سپس گوشت، نمک و فلفل را
افزوده و کمی تفت داده تا رنگ گوشت تغییر کند. لپه، برنج، زردچوبه، سرکه،
شکر و زعفران به مواد افزوده و کاملا هم میزنیم تا خوب مخلوط شود.
کلم پیچ را به چهار قسمت تقسیم کرده، برگها را از هم جدا
نموده و میشوییم. داخل یک قابلمه بزرگ آب ریخته و روی حرارت میگذاریم.
وقتی که آب به جوش آمد کمی نمک داخل آن ریخته و کلم برگ را درون آبجوش
میریزیم. بعد از این که کلمها نرم شد آنها را داخل آبکش ریخته و کمی آب
سرد روی آن میریزیم. داخل یک قابلمه کمی روغن، نمک و آب ریخته کف آن را
با برگهای کلم پخته میپوشانیم. سپس از مواد گوشتی داخل هر برگ کلم ریخته
و آن را به صورت بقچه پیچیده و در قابلمه میچینیم. روی دلمهها دو پیمانه
آب، سه قاشق غذاخوری روغن و کمی نمک میریزیم و روی آن را هم کلم برگ
میگذاریم و به مدت یک ساعت بر روی حرارت ملایم میپزیم.
نکتــه:
میتوانید این دلمه خوشمزه را با سرکه و شیره خرما بپزید.
البته این پیشنهاد را من به کسانی میکنم که دلمه را با طعم شیرین ترجیح
میدهند.]