1 کباب حسینی- هندی مخصوص سحر! الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 2:43 pm
Admin
Admin
سیخ های کباب را در دیگ کنار هم بگذارید و چند دور در کره بغلتانید تا
سرخ شود . ماست را بزنید و روی کباب بریزید .در دیگ را ببندید و…
گوشت و پیاز را یک در میان به سیخ چوبی
بکشید و نمک و فلفل بپاشید . کره را در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید
و پیاز خرد کرده را در آن تفت بدهید تا طلایی شود . زردچوبه ، فلفل سیر و
زنجبیل را اضافه کنید و یک چرخ بدهید .
سیخ های کباب را در قابلمه کنار هم بگذارید
و چند دور در کره بغلتانید تا سرخ شود . ماست را بزنید و روی کباب بریزید
. در قابلمه را ببندید و ۱-۲ ساعت به آرامی بپزید تا گوشت نرم شود . سر
بزنید ، هرگاه لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید . در پایان پخت کباب باید
به روغن بنشیند .
سرخ شود . ماست را بزنید و روی کباب بریزید .در دیگ را ببندید و…
مواد لازم جهت ۶ تا ۷ نفر:
گوشت گوسفند ۱ کیلو
پیاز نقلی، پوست گرفته، دو نیم کرده ۱۰ تا ۱۵ عدد
پیاز ساطوری ۱عدد
سیر کوبیده ۱ حبه
ماست ۱پیمانه
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
کره ۱۵۰ گرم
زردچوبه ۱قاشق مرباخوری
نمک، فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
طرز تهیه :
گوشت و پیاز را یک در میان به سیخ چوبی
بکشید و نمک و فلفل بپاشید . کره را در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید
و پیاز خرد کرده را در آن تفت بدهید تا طلایی شود . زردچوبه ، فلفل سیر و
زنجبیل را اضافه کنید و یک چرخ بدهید .
سیخ های کباب را در قابلمه کنار هم بگذارید
و چند دور در کره بغلتانید تا سرخ شود . ماست را بزنید و روی کباب بریزید
. در قابلمه را ببندید و ۱-۲ ساعت به آرامی بپزید تا گوشت نرم شود . سر
بزنید ، هرگاه لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید . در پایان پخت کباب باید
به روغن بنشیند .
کباب را با سیخ در دیس بچینید و با نان و چلو ساده یا کته بر سر سفره ی سحرتان بگذارید .
نوش جان، التماس دعا
]