1 آبگوشت مرغ الثلاثاء أكتوبر 11, 2011 4:04 pm
Admin
Admin
مواد اولیه :
طرزتهیه:
اینکه چرا آبگوشت مرغ روی این غذا گذاشتهاند باید بگویم
نمیدانم شاید به این خاطر که تمامی مواد اولیه آبگوشت را دارد، اما به
جای گوشت از مرغ استفاده میکنند، حالا شاید بگویید خب، نامش را آب مرغ
میگذاشتند، باز هم نمیدانم، فقط میدانم، خیلی خوشمزه است و آنهایی که
هوس آبگوشت کردهاند اما به علت بیماری، گوشت برای آنها ضرر دارد، با مرغ
میل فرمایند…
ابتدا مرغ، سیر و پیاز خلالیشده را در کره تفت داده و لپه
را نیز اضافه کرده و مجددا تفت میدهیم نمک، فلفل و زردچوبه را نیز
میافزاییم. سپس آب اضافه کرده میگذاریم تا بپزد. نیمپز که شد آب
گوجهفرنگی، لیموعمانی و گرد لیمو را اضافه کرده و مجددا میگذاریم بپزد.
سیبزمینی را جداگانه در آب و نمک آبپز کرده و در انتها بعد از پوست کندن
به غذا اضافه میکنیم.]
- مرغ چهار تکه
- لپه ۲/۳ پیمانه
- سیر دو حبه
- پیاز درشت یک عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- آب گوجهفرنگی دو پیمانه
- کره ۵۰ گرم
- گرد لیموعمانی یک قاشق غذاخوری
- سیبزمینی درشت سه عدد
- لیموعمانی دو عدد
آبگوشت مرغ
طرزتهیه:
اینکه چرا آبگوشت مرغ روی این غذا گذاشتهاند باید بگویم
نمیدانم شاید به این خاطر که تمامی مواد اولیه آبگوشت را دارد، اما به
جای گوشت از مرغ استفاده میکنند، حالا شاید بگویید خب، نامش را آب مرغ
میگذاشتند، باز هم نمیدانم، فقط میدانم، خیلی خوشمزه است و آنهایی که
هوس آبگوشت کردهاند اما به علت بیماری، گوشت برای آنها ضرر دارد، با مرغ
میل فرمایند…
ابتدا مرغ، سیر و پیاز خلالیشده را در کره تفت داده و لپه
را نیز اضافه کرده و مجددا تفت میدهیم نمک، فلفل و زردچوبه را نیز
میافزاییم. سپس آب اضافه کرده میگذاریم تا بپزد. نیمپز که شد آب
گوجهفرنگی، لیموعمانی و گرد لیمو را اضافه کرده و مجددا میگذاریم بپزد.
سیبزمینی را جداگانه در آب و نمک آبپز کرده و در انتها بعد از پوست کندن
به غذا اضافه میکنیم.]