Link:INB Home|INB English| INB русский язык|INB العربية|INB Türkiye|INB فارسی|INB Español|INB Français|INB Português|INB Deutsch|INB 國語|INB 中文|INB 日本语|INB 한국어|INB ภาษาไทย|INB tiếng Việt||غذای فوری برای مهمانان سرزده
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum
الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion.com
INB Allāh World forum

الله (Allāh) Welcome to (Industry & Native boffin) The industrial age here is full of fighting spirit, you and I both through this network space with Native biological spirit boffin came to the mad labs. home INBforum.com, Permanent: irinbforum.forumotion


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

《《《《《《《上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforum》》》》》》》مشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي اذهب الى الأسفل  پيام [صفحه 1 از 1]

1غذای فوری برای مهمانان سرزده Empty غذای فوری برای مهمانان سرزده الخميس أكتوبر 13, 2011 11:45 pm

Admin

Admin
Admin
یکی
از خصوصیات دید و بازدید عید این است که مهمانان سرزده سر می‌رسند و زیاد
پیش می‌آید که شما آنها را برای ناهار یا شام نگه می‌دارید. در این مواقع
باید بتوانید یک غذای سریع ولی در حین حال آبرودار، بار بگذارید تا از
خجالت مهمان‌ها دربیابید و به دردسر هم نیفتید. برای این منظور، توصیه
می‌کنیم این ۳ نکته را از ما داشته باشید:


غذای فوری برای مهمانان سرزده 7-12-1386_IMAGE633396259934062500-150x150

۱)
فر یا گاز را گرم کنید: قبل از این‌که حتی دستانتان را برای پخت غذا
بشویید، گاز یا فر را روشن کنید تا داغ شود. حتی می‌توانید کتری را روی
گاز بگذارید تا جوش بیاید. در این صورت ۱۵ دقیقه تا گرم شدن فر، جلو
می‌افتید.
۲) سازمان‌دهی کنید: رمز آشپزی سریع، مدیریت مواد و وسایل است. تمام
موادغذایی و ظروف را آماده کنار دست‌تان بچینید. دستور چند غذای ساده را
از قبل به خاطر بسپارید تا مجبور نباشید دنبال آن بروید.
۳) اندازه‌ها را کم کنید: سومین فرمان برای موفقیت در آشپزی سریع در ایام
عید، اندازه‌ی غذاست. هر چه اندازه و مقدار مواد اولیه کمتر باشد، غذا
سریع‌تر آماده می‌شود.

چند دستور غذای فوری
اگر مهمانتان را از قبل برای شام یا ناهار دعوت کرده‌اید، فرصت دارید در
ایام عید هم غذاهای تشریفاتی بپزید و سفره‌ی رنگینی تدارک ببینید. چند
دستور غذای پرزحمت‌تر هم برایتان نوشته‌ایم که‌می‌توانید یکی از این غذاها
را برای پذیرایی از مهمانان نوروزی دعوت شده از‌قبل،‌بپزید.

میگو پفکی
چه‌ کار کنیم؟
تمام مواد را با هم مخلوط کنید و نیم ساعت بگذارید تا پف کند.
سپس مخلوط را در ماهی‌تابه سرخ کنید تا شبیه املت شود. این غذا را با سبزی و گوجه‌فرنگی می‌توانید تزیین کنید.

کوفته
چه‌می‌خواهیم؟
گوشت ۲۵۰ گرم
جعفری ساطوری ۲۰۰ گرم
برنج نیم‌پز یک استکان
پیاز سرخ‌کرده ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی ۳ عدد
فلفل دلمه‌ای ۲ عدد
نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه به میزان لازم
تخم‌مرغ ۱ عدد
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری

چه‌ کار کنیم؟
گوشت را با ۲ قاشق پیاز سرخ‌کرده و ادویه و زردچوبه و فلفل کاملا ورز
دهید. سپس سبزی و برنج و تخم‌مرغ را اضافه کنید و باز ورز بدهید تا حالت
چسبندگی پیدا کند.
سپس از این مایع، گلوله‌هایی به اندازه ۲تا تخم مرغ بردارید و در روغن داغ سرخ کنید و برگردانید تا همه طرفشان سرخ شود.
حالا در روغن باقیمانده، رب را تفت بدهید و فلفل و نمک و شکر و آبلیمو و
سپس پیاز سرخ‌کرده و یک لیوان آب را بیفزایید و بگذارید جوش بیاید. این،
سس کوفته شماست. فلفل دلمه و گوجه‌فرنگی را حلقه کنید و کف یک قابلمه‌ی
بزرگ، ۱ ردیف از هر کدام بچینید و سپس روی آنها کوفته‌های سرخ‌کرده را فقط
در یک ردیف بچینید و یک ردیف دیگر از گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای روی آنها
بچینید.
بعد نصف سس را که باید جوش باشد تا کوفته‌ها وانرود، رویشان بریزید. بعد
از یک ربع، بقیه‌ی سس را روی کوفته‌ها بریزید. تقریبا بعد از یک ربع دیگر،
وقتی کوفته ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری آب داشت، غذا حاضر است. کوفته‌ها را در
ظرف تخت بچینید و آبش را همراه گوجه‌فرنگی و فلفل پخته، مانند سس، روی آن
بدهید.

بیف استروگانف
چه‌می‌خواهیم؟
گوشت مغز ران گوساله یا راسته پاک کرده یک کیلو
روغن یا کره ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط ۳ تا ۴ عدد
آرد یک قاشق سوپ‌خوری سرخالی
خامه ۱۵۰ گرم
سیب‌زمینی پشندی ۱ کیلو و نیم
نمک و فلفل به مقدار کافی
روغن فراوان برای سرخ‌کردن سیب‌زمینی
سس سفید یک دوم پیمانه

چه‌ کار کنیم؟
پیاز را خلال کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. گوشت را ورقه‌ورقه و
بعد خلال کنید و بشویید و داخل پیاز بریزید. حرارت را ملایم کنید و در ظرف
را بگذارید تا گوشت بپزد، ولی زیاد له نشود و آب گوشت تمام شود. بعد آرد
را داخل گوشت بریزید. نصف لیوان آب اضافه کنید و بگذارید دو سه جوش بزند و
سس آن غلیظ شود. سیب‌زمینی‌ها را پوست بکنید و با دست یا ماشین مخصوص،
بلند و باریک، به نازکی چوب کبریت، خلال کنید و بشویید و در صافی بریزید
تا آبش کاملا گرفته شود. روغن را خوب داغ کنید و سیب‌زمینی را داخل روغن
سرخ کنید. سیب‌زمینی را زیاد در روغن هم نزنید، چون له می‌شود؛ فقط گاهی
با احتیاط آنها را جابه‌جا کنید. وقتی سیب‌زمینی سرخ و برشته شد با کفگیر
از داخل روغن بیرون آورید و در صافی بریزید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.
گوشت را در دیس قرار دهید، خامه و سس سفید را روی گوشت بدهید و سیب‌زمینی
آماده را در اطراف گوشت بریزید.
]

http://ir.inbforum.com

上一页INBforum   اذهب الى الأسفل

上一页INBforumمشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي بازگشت به بالاي صفحه  پيام [صفحه 1 از 1]

صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد

Copyright ©2009-2010 LTD Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.

IT:SINGLESERVGoogle谷歌翻译TranslateFORUMSOFTLAYERGoogle谷歌广告联盟AdSenseAsia

 

©phpBB | منتدى مجاني | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | التبليغ عن محتوى مخالف | آخر المواضيع